Trainer/ coach Nina Brands

Brands BalanceHormoonfactor trainer Drunen Nina Brands
Laan van Tasmanië 133
5152 HV  Drunen

www.brandsbalance.nl
info@brandsbalance.nl
06-28201994

Hormoon analyse / Personal training / Voedingsadvies / Boodschappen coach / Coaching /Orthomoleculair therapeut

Gezonde voeding, bewust eten en leven. Terug naar de basis zoals Moeder natuur het bedoeld heeft. Ik, Nina Brands,  merk dat deze manier van leven je meer voldoening en energie geeft.

Het kiezen voor een puur en gezond voedingspatroon is vaak een sleutel tot het in balans brengen van je hormonen en daarmee het bereiken van jouw ideale gewicht. Zodra jouw hormonen in evenwicht zijn voel je je gezonder en energieker. Ook kunnen hardnekkige gezondheidsklachten verminderen of verdwijnen.

Als gediplomeerd Orthomoleculaire therapeut (volgens de klinische psycho-neuro immunologie) en trainer Hormoonfactor help ik je door oorzaak en klachten/symptomen beter te verklaren. Door bio-chemische processen in ons lichaam in kaart te brengen krijg je meer inzicht in hoe je huidige eet- en leefpatroon van invloed is op je vitaliteit en eventuele (hormonale) klachten.

Je lichaam is altijd bezig om zo veel mogelijk in balans te blijven (homeostase) maar door allerlei invloeden van buitenaf zoals bijv. ongezonde leefstijl kan dit een zware klus zijn voor je lichaam. Dan kost het veel energie. Zie het als een veer die altijd probeert in de juiste vorm terug te schieten. Als deze veer wordt belemmerd of tegengehouden buigt hij zich naar andere kanten en raakt hij compleet uit vorm of balans. Zo is het ook met je hormonen, want ze werken allemaal samen. Is er een uit balans dan kunnen anderen hormonen ook uit balans raken en kunnen er allerlei klachten optreden: denk aan migraine, overgewicht, menstruatiepijn, overgangsklachten, vruchtbaarheidsproblemen, huidproblemen, PMS, PCOS en diabetes type 2. Door een uitgebreide anamnese en intake brengen we jouw eventuele klachten in kaart.

Bij Brands Balance wordt intensief gekeken naar jou als persoon waarop een balans stappenplan en hormoonbalansprogramma wordt afgestemd. Kom ook in balans en geniet van het leven! Neem contact op en vraag vrijblijvend een gratis kennismakingsgesprek aan.

Leer genieten van de smaak van pure, gezonde producten. Lekker en gezond eten hoeft niet ingewikkeld te zijn. We worden continue geconfronteerd met nieuws over voeding en beweging, de nieuwste diëten en voedingshypes. Het kan soms lastig zijn hierin je weg te vinden. Wat moet je geloven en wat werkt voor jou het beste? Laat Brands Balance je adviseren en begeleiden naar een voor jou blijvend gezond gewicht en voedingspatroon zonder dieet.

Vitale groet,Nina Brands hormoonfactor trainer coach.

Nina Brands
www.brandsbalance.nl

Hormoonfactor trainer_ coach _ Noord Brabant _ Drunen _ Nina Brands