Trainer/ coach Eveline Kuijper

VivaSanocoach trainer Eveline Kuijper
Buitenveldseweg 10
3829 MC Hooglanderveen

www.vivasano.nl
info@vivasano.nl
06 – 39405363

Hormoonfactor trainer en Natuurvoedingsadviseur

Wil jij weer energiek en fluitend door het leven? 

Voel je je vaak futloos en somber en vraag je je af waarom? Heb je last van vermoeidheid, slaapproblemen, een slechte spijsvertering of andere vage klachten? Wil je af van jouw suikerbehoefte en dagelijkse energiedips? Of wil je een paar overtollige kilo’s kwijt en ben je alle diëten zat? Neem de regie over jouw gezondheid in eigen hand en ga voor een duurzame aanpak!

Mijn naam is Eveline Kuijper. Als Trainer Hormoonfactor en Natuurvoedingsadviseur help ik jou graag op weg naar een gezonder (natuurlijker) voedingspatroon en een vitaler leven. Want je lekker in je vel voelen en weer bruisen van de energie, wie wil dat nou niet?

Veel gezondheidsproblemen komen voort uit een verstoorde hormoonbalans. Gelukkig kun je zelf veel doen om de balans te helpen herstellen. Gezondheidsklachten kunnen sterk afnemen of soms zelfs verdwijnen met de juiste voeding en leefstijl. Maar gezond eten en leven is tegenwoordig best een uitdaging. In onze jachtige maatschappij vol overvloed valt het niet altijd mee de juiste keuzes te maken. Ik help je daar graag bij. Samen nemen we jouw huidige eetgewoontes, leefstijl en valkuilen onder de loep en kijken we welke stappen jij kunt zetten om jouw doel(en) te bereiken.

Het geeft kracht als je merkt dat je zelf meer invloed hebt dan je denkt en dat gun ik jou ook!

Wil jij ook duurzame verandering doorvoeren in jouw eet- en leefpatroon zodat jij straks weer stralend door het leven gaat? Twijfel dan niet en neem contact met mij op, ik kijk uit naar je bericht!

Hartelijke groet,

Eveline Kuijper