Trainer/ coach Diana Mulder

PoweredByDaan – Voedingscoach – Leefstijlcoachdiana mulder
Diana Mulder
Groot Houteveen 3
3829 MS Hooglanderveen

+31 6 14 93 01 66
diana@poweredbydaan.nl
www.poweredbydaan.nl

Voedingsadvies / Leefstijladvies

Je lijf krijg je maar één keer. Lichamelijke en geestelijke ongemakken kunnen je helaas maar al te vaak belemmeren in het dagelijkse leven. En die ongemakken hoeven niet standaard bij het ouder worden te horen of een disbalans te vormen tussen privé en werk. Een aantal van deze ongemakken kun je gelukkig weer optimaal krijgen met de juiste ingrediënten. Dat kun je zelf en ik wil je daar graag bij begeleiden. Met een juiste balans in je hormonen functioneren je lijf en geest optimaal. En die hormonen hebben we allemaal, alleen een ieder heeft een eigen balans daarin, afgestemd op jou in de situatie en levensfase waarin je je op dit moment bevindt.

Je hormonen bepalen veel zoals je eetlust, de kwaliteit van je slaap, je huid en nog veel meer. Als deze in balans zijn, functioneer je goed en is je gewicht in balans, heb je meer energie en voel je je fit en verdwijnen lichamelijke ongemakken.

Ik kan je helpen om je weer lekker in je vel te laten zitten, een bij jou passend gewicht te hebben zonder dat dat tijdelijk is, energie te hebben en je fit te voelen. Neem gerust contact met mij op om te kijken waar we bij jou de verbetering kunnen realiseren. Ik ben te bereiken op telefoonnummer 06 – 14 93 01 66, telefonisch, via Whatsapp, of mail naar diana@poweredbydaan.nl. Waar jij je prettig bij voelt. Graag tot ziens!