Trainer/ coach Alette Mulder

Alette MulderAlette Mulder hormoonfactor trainer coach
Lisdoddelaan 34
1087 KA  Amsterdam

www.alettemulder.nl
info@alettemulder.nl
06-53646641

Hormoon analyse, Voedingsadvies, Levenscoach

Specialisatie: Overgangsklachten

Mijn naam is Alette Mulder (1970) en ik woon in Amsterdam met mijn partner en onze twee dochters. Sinds 2015 heb ik een eigen praktijk en begeleid ik vrouwen met overgangsklachten, veelal veroorzaakt door medisch ingrijpen, hormonaal beter in balans te brengen.

Na mijn Bachelor opleiding ben ik in de reclamebranche begonnen en vervolgens werkte ik elf jaar als makelaar in Amsterdam.

In 2012 kreeg ik eierstokkanker. Hierna besloot ik een andere, voor mij een meer waardevolle inhoud aan mijn werkzame leven te geven.

Vlak na mijn veertigste kwam ik zelf van de een op de andere dag in de menopauze. Mijn eierstokken en baarmoeder zijn verwijderd. Van mijn gynaecoloog/oncoloog kreeg ik voor de overgangsklachten de standaard hormoontherapie. Deze hormoontherapie hielp mij niet van mijn klachten af en ik ging op zoek naar wat mij verder kon helpen.

Ik ben terecht gekomen bij de opleiding Hormoonfactor van Ralph Moorman. Na afronding van deze opleiding volgde ik meer opleidingen en cursussen over voeding, beweging, hormonen en stressreductie. De opgedane kennis en inzichten ben ik op mijzelf gaan toepassen. Ook ben ik bio-identieke hormonen gaan gebruiken in plaats van de “standaard” hormoontherapie. En het werkte. Mijn klachten verdwenen en ik voelde mij steeds beter. Dit werd mijn drive om andere vrouwen te informeren en begeleiden.

Bovendien ben ik actief vrijwilliger bij Stichting Olijf, een netwerk voor vrouwen met gynaecologische kanker, in de werkgroep voorlichting en lotgenotencontact. Ik geef presentaties op congressen en in kleinere groepen workshops voor vrouwen met gynaecologische ziekten. Verder draai ik mee met een telefonisch lotgenotencontact.

Daarnaast volg ik de tweejarige opleiding levenscoach om mensen te begeleiden die op zoek gaan naar nieuwe mogelijkheden nadat ze zijn vastgelopen door bijvoorbeeld ziekte. Met deze verdieping kan ik vrouwen die nieuwe perspectieven zoeken nog beter begeleiden.