Trainer/ coach Simone Meijer

Delphi in balance
Simone MeijerSimone Meijer hormoonfactor trainer coach
Brinkhovenlaan 12a
9765 BK Paterswolde
06-55182128

www.happy-gut.nl

info@delphinbalance.nl
www.delphinbalance.nl

Boodschappencoach, Coaching, Hormoon analyse, Personal training, Voedingsadvies

Als Lifestylecoach/ Personal Trainer/ Hormoontrainer/ Overload (Mylogenics) trainer werk ik reeds 15 jaren met honderden mensen (van buurvrouw tot business). Ik heb het voorrecht om dagelijks een zeer breed scala aan uitdagingen (ziektebeelden, overgewicht, hormonale verstoringen) te mogen begeleiden. Elk uur is weer verschillend (van hormonale meting, tot burnout coaching, overload training of bespreking van een darmtest). In samenwerking met diverse professionals (o.a. Rineke Dijkinga, zie onze vermelding in het laatste boek ‘Voeding en Hormonen, Ralph Moorman, collageentherapeuten, cosmetische tandartsen,) krijgt een ieder de aanpak die nodig is.

Hoe persoonlijk wilt u begeleid worden?

Vanaf januari 2016 hebben we de primeur om in samenwerking met Crossfit Noord een eigen Crossfit centrum op te zetten in Paterswolde. Daarin kunnen we nog beter de hormonale verstoring aanpakken. Inmiddels heb ik onze holististische aanpak HORMOLISTISCH genoemd. Dit omdat alleen een totaalaanpak met een schitterende hoofdrol voor de Hormonen effectief is en een oplossing voor de lange termijn.

Dan ook kun je alle nieuwe hypes, dieetgoeroes, shakes, smoothies met een gerust hart negeren, omdat je weet hoe jouw lichaam werkt en wat hij nodig heeft om vitaal en fit oud te worden.

We werken met prachtige produkten, som paleo, soms vanuit de ayurveda, omdat er niet 1 persoon gelijk is. Ook hebben we de meest zuivere visolie gemaakt van kabeljauw waarbij een omega 3/6 test hoort die de sluimerende ontstekingen in het lichaam analyseert. Deze visolie is het celfundament en onmisbaar voor elke aanpak.

Samen met een gespecialiseerd lab hebben we de beschikking over een 60 tal testen. Denk aan een basissreening darm, parasietentesten, hormoondiagnostief in speeksel voor vrouwen/mannen, voedingsscreening, helicobacter pylori en schildklierprogramma. Deze testen kunnen worden ingezet om verdieping in de hormonale anamnese te verkrijgen. Meten is weten.

Als mental coach begeleiden we ook mensen met Burnout, depressies. Ook het bedrijfsleven heeft zijn weg naar ons gevonden om preventief ziekteverzuim en bewustwording aan te bieden binnen het bedrijf. Een fitte werknemer die een uitgebalanceerde lunch eet, geeft deze energie ook door aan zijn geleverde arbeid en is minder ziek.

Wilt u oud worden, dan is het advies om daar jong mee te beginnen. En dat moment is elk moment. Wij heten u graag welkom in onze praktijk.