Trainer/ coach Anne van Diem

Anne van DiemHormoonfactortrainer anne van diem
Alexander Numankade 199
3572KW Utrecht

www.triaderm.nl
contact@triaderm.nl
030-2715511

Hormoonfactortrainer en orthomoleculair voedingsadviseur

Diensten:

  • Hormoonanalyse
  • Voedingsconsult
  • Supermarktsafari
  • Hormoonbalans-totaalpakket: coachende inslag met 4 sessies

Je lichaam weer in balans

In 2011 ben ik afgestudeerd als huidtherapeut en vanaf dit moment groeide ook mijn grote interesse en passie voor voeding en leefstijl. De afgelopen jaren heb ik me dan ook verder verdiept in dit thema. Voor mij is dit de sleutel naar een gezond fysiek en mentaal welzijn.

Hiernaast heb ik mezelf ook ontwikkeld op het gebied van sport en beweging. Ik doe aan hardlopen en aan krachttraining. Ook doe ik mee aan Hyrox wedstrijden. Hyrox is een combinatie van hardlopen en een aantal krachtoefeningen. Door deze ervaring weet ik precies wat de juiste training is voor je lichaam. Voor mij de ideale combinatie tussen cardio en kracht.

In mijn carrière als huidtherapeut ben ik gaan inzien dat de balans tussen voeding en leefstijl van grote invloed is op de huid, als weerspiegeling van ons hele systeem. Na mijn opleiding orthomoleculair voedingsadviseur, heb ik ook de opleiding ‘de hormoonfactor’ afgerond.

Naast de huidbehandelingen die ik doe in de praktijk kan ik het lichaam nu ook van binnenuit benaderen, om zo de aanwezige klachten te verminderen of te verhelpen.

Hoe ziet de begeleiding eruit?

Hormoonanalyse
Door middel van een hormoonanalyse kan een hormonale disbalans getraceerd worden. Dat doe ik aan de hand van een uitgebreide vragenlijst die je voorafgaand aan het consult invult. Hierdoor krijg je veel meer duidelijkheid over de mogelijke oorzaken van de disbalans en je hormonale status.

Hierna kun je ervoor kiezen om door te stromen naar het Totaalpakket Hormoonbalans. Daarbij word je in vier sessies door mij gecoacht in het leren kennen én herbalanceren van je eigen hormoonsysteem.

Totaalpakket Hormoonbalans
Met het totaalpakket hormoonbalans ga je grondig aan de slag met je gezondheid. In vier sessies leer jij je gezondheidskansen te benutten en zo je gehele welzijn te beïnvloeden. Het mooiste cadeau voor jouw gezondheid dus.

Optimaliseer je lijf
Vanuit het startpunt van de aanwezige disbalans gaan we in op alle thema’s die je hormonale status beïnvloeden. Daarbij krijg je van ons alle tools om aan de slag te gaan. Met een coachende inslag optimaliseer je zo jouw lijf en gezondheid.

Consult 1: Hormoonanalyse (90 minuten)
Voorafgaand aan het eerste consult ontvang je een vragenlijst per mail. Aan de hand van die vragenlijst wordt jouw hormonale status besproken op basis van de meest waarschijnlijke disbalans. Dit is de basis voor jouw maatwerk advies in de komende sessies.

Consult 2: Voeding, sport en beweging (60 minuten)
Naar aanleiding van de uitslag van de hormoonanalyse wordt er een persoonlijk actieplan opgesteld.Je krijgt meer inzicht in het samenspel van hormonen in je lichaam en de effecten op je gezondheid en welzijn. Deze sessie gaat over de voor jou beste keuzes in voeding, sport en beweging.

Consult 3: Inspanning, ontspanning en ademhaling (60 minuten)
Deze sessie heeft betrekking op jouw stressmanagement en het gevolg hiervan op je systeem. Je wordt je meer bewust van de invloed van je zenuwstelsel op je hormoonhuishouding. Je krijgt persoonlijke oefeningen en informatie om jouw weg naar optimale balans te vinden.

Consult 4: Evaluatie (60 minuten)
Samen kijken we naar de voortgang van jouw persoonlijke hormoonbalans-traject. Eventuele knelpunten worden onder de loep genomen zodat jij na de afsluiting goed zelf verder kunt.

Elke sessie duurt 1 tot 1,5 uur en vinden eens per vier tot zes weken plaats.

Voel je dat je toe bent aan verbetering en wil je ermee aan de slag? Neem gerust contact op, ik help je graag verder.

Anne

Huidtherapeut, orthomoleculair voedingsadviseur en hormoontrainer