Trainer/ coach Michelle Tans

Vitans
Michelle TansMichelle Tans hormoonfactor trainer coach
Stationsstraat 1-E-1
2371 SH Roelofarendsveen
06-12459735

info@vitans.nl
www.vitans.nl

Coaching, Hormoon analyse, Voedingsadvies

Een fit en gezond leven binnen handbereik

Om je fit en gezond te voelen hoef je geen streng dieet te volgen of extreem veel te sporten. Sterker nog, beide zijn niet goed voor je gezondheid en al helemaal niet lang vol te houden.

De oplossing zit in het vinden van een gezonde levensstijl die jij met gemak de rest van je leven vol kunt houden. Uitgangspunt daarbij is dat die levensstijl afgestemd moet zijn op jou. Het moet passen bij wie jij bent en het leven dat jij leidt.

En dat is precies waar ik jou bij kan helpen! Ik verdiep me in jouw huidige leven, geef je inzicht in wat een gezonde levensstijl inhoudt en begeleid je om stapsgewijs de juiste veranderingen door te voeren. Als psycholoog, orthomoleculair darmtherapeut, stresscounselor en trainer Hormoonfactor kijk ik daarbij niet alleen naar voeding, maar ook naar beweging en ontspanning.

Het is van belang om ze alle drie goed onder de loep te nemen als je streeft naar een fit en gezond leven!

Het mooie is dat als je goed eet, je lichaam in beweging houdt en regelmatig tijd voor jezelf neemt, je hormonen daar ook wel bij varen! Hormonen spelen een grote rol in ons lichaam (ook bij mannen!). Ze zijn bijvoorbeeld van invloed op hoe energiek je je voelt, of je wel of niet afvalt, hoe je stofwisseling en je spijsvertering verlopen, hoe snel je veroudert en hoe je stress hanteert. Zijn je hormonen uit balans dan kun je daar nogal wat ongemakken van ondervinden.

Met een gezonde levensstijl zijn veel klachten te verhelpen of te voorkomen. Het belangrijkste is dat je ergens begint! De stappen die je zet moeten goed in balans zijn. Ze moeten groot genoeg zijn om iets teweeg te brengen en klein genoeg om ze in te kunnen passen in jouw persoonlijke leven. Stap voor stap bereik je zo een gezondere levensstijl!