Trainer/ coach Nicky van Kammen

Integraal coaching
Nicky van KammenNicky van Kammen
Nieuwe Keizersgracht 23
1018 VA Amsterdam

06-55134826
info@integraalcoaching.nl
www.integraalcoaching.nl

Hormoon analyse, Hormoonadvies Coaching (specialisatie stres en burn-out klachten), Personal trainer, Vitaliteitscoach, Voedingsadvies, Gewichtsbeheersing, Neurotransmitterbepaling, Begeleiding bij ontwikkelingsstoornissen, Begeleiding bij endorfineherstel, Bioresonantie, Gene Coach voor het analyseren van jouw DNA en het vertalen naar een persoonlijk advies.

Veel ervaring heb ik in het begeleiden van mensen met hormonale klachten. Denk aan: overgewicht, burn-out, stres en vermoeidheidsklachten.

Daarvoor geef ik een unieke vorm van coaching op maat. Naast het verbetering van de hormonale  balans door toepassen van De Hormoonfactor Methode waarbij wordt gewerkt aan verbetering van lifestyle, voeding en beweging wordt gewerkt met patronen en overtuigingen. Ik kijk naar de gehele mens, naar de werkelijke oorzaak van de klachten, naar de mentale(over)belasting en ook naar de fysieke belastbaarheid.

Ik vind het belangrijk dat je de signalen die jouw lichaam afgeeft gaat herkennen en begrijpen. Maar ook dat je tools en handvatten krijgt waardoor je weer de regisseur van je lijf en leven kan worden. Het is mijn streven om jou beter te maken.

De brede kennis en het complete pakket dat Integraal Coaching biedt maakt dit ook echt mogelijk.

Integraal Coaching voldoet aan de Plato normen en is aangesloten bij de LVNG beroepsvereniging.