Trainer/ coach Wilma Sybrandy

Pure & Co
Wilma Sybrandywilma sybrandy hormoonfactor trainer coach.
Het Heelhuus Gezondheidscentrum
De Gaikhorst 2
7231 NB Warnsveld

T: 0575-746046
M: 06-55795975
info@pureandco.nl
www.pureandco.nl 

Boodschappencoach, Coaching, Hormoon analyse, Voedingsadvies

Even voorstellen

Mijn naam is Wilma Sybrandy.

“Vanaf het moment dat ik moeder werd, werd ik mij bewust van onze kwetsbaarheid als mens. Kinderen geven een ongekend diep geluk van binnen maar brengen tegelijkertijd een nieuwe kwetsbaarheid in je leven. Dit was voor mij een omslagpunt waar ik mijn zoektocht begon naar het beste voor mijn kinderen. Wie wil dat niet! Maar daarbij kwam de vraag wat is dan het beste?! En toen mijn moeder op 57 jarige leeftijd overleed aan kanker, realiseerde ik mij dat ik niet alleen heel goed voor mijn kinderen maar ook heel goed voor mezelf moest zorgen. Ondanks dat we niet alles zelf in de hand hebben, wilde ik er wel alles aan doen om zo lang mogelijk fit en vitaal in het leven te staan.

Ik ben er voor jou

Na veel over voeding en lifestyle te hebben gelezen, ben ik uiteindelijk opleidingen gaan volgen over natuurvoeding en hormoonbalans. Dit was zo geweldig dat ik dit niet alleen voor mezelf en m’n naasten wilde houden. Ik wilde er ook anderen mee helpen. Ik gun iedereen een lang, fit en vitaal leven. Zelfs met chronische aandoeningen is dit mogelijk. Je hoeft je  niet neer te leggen bij welke lichamelijke klachten dan ook. Je hebt zelf heel veel in de hand. Door te weten wat voeding, beweging en stress in combinatie met hormonen voor jou doen, kun je zelf jouw balans vinden en je gezondheid verbeteren.

In balans zijn betekent voor mij vooral in staat zijn om te genieten doordat je geen ‘klachten’ hebt. Zelfs ondefinieerbare klachten kunnen je leven behoorlijk  in de war schoppen. En geloof me ik weet waarover ik praat. Door het zelf te ervaren weet ik maar al te goed hoe een hormonale disbalans je in een neerwaartse spiraal kan meetrekken. Je hormonen hebben een grote invloed op ons lichaam. Ze bepalen voor het overgrote deel je gezondheid, vitaliteit en je humeur. Wel of niet spieren opbouwen, vet verbranden of lekker in je vel zitten is sterk verbonden met je hormonale balans.

Slecht slapen was voor mij een punt om te doorbreken. Door daar de oorzaak van te vinden, heb ik mezelf weer op de rit gekregen en functioneer ik weer veel beter!

Ik wil jou ook graag helpen om er achter te komen wat voor jou de disbalans veroorzaakt zodat we samen naar de oplossingen toe kunnen werken

Het driestappenplan

Door samen te werken aan het driestappenplan kan ik aan de hand van een uitgebreide vragenlijst (anamnese) in kaart brengen wat jou klachten zijn. Op basis daarvan maak ik een persoonlijke hormoonanalyse en ga ik op zoek naar jou hormonale disbalansen. Hier zit ook vaak de oorzaak van je klachten. Nadat alles in kaart is gebracht stel ik jou persoonlijke plan op.  Je ontvangt een op maat gemaakt plan met voedingsadvies specifiek gericht op jouw hormonale disbalans. Aangevuld met leefstijl-advies,  supplementen-advies, slaap- en bewegingsadvies. Dit plan is voor niemand hetzelfde want de hormoonbalans is voor iedereen verschillend.

Je kunt ook via een uiterst betrouwbare bloedanalyse, IMUPRO, achterhalen wat jou “trigger foods” zijn die voor IgG voedingsallergie zorgen. Vaak een oorzaak voor veel klachten die maar niet willen verdwijnen. Uiteraard begeleid ik je gedurende het proces om tot een klachtenvrij lichaam te komen dmv persoonlijke coaching.

Neem vrijblijvend contact met me op voor meer info en een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Gezonde groet,

PURE &CO