Trainer/ coach Maartje Kort

HealthinessMaartje Kort hormoonfactor trainer
Maartje Kort
Hoofdweg 266 (Sportrade)
9765 CM Paterswolde

www.healthiness.nl
maartje@healthiness.nl
06 48381061

Leefstijlcoaching / programma hormoonbalans / EMB test / supermarktsafari (boodschappencoach) / personal hormonal profiling training

Als leefstijlcoach en hormoonexpert is het mijn missie om jou te helpen naar de meest gezonde, energieke en fitte versie van jezelf.

Aanbod Healthiness
Zit je niet lekker in je vel? Wil je gezonder gaan leven maar weet je niet waar te beginnen? Voel je je moe, lusteloos en sleep je jezelf soms de dag door? Ervaar je (vage) klachten zoals buikpijn, huidklachten, cyclusproblemen of stemmingswisselingen? Heb je het gevoel dat je hormonen soms de overhand nemen? Lukt het je maar niet om je ideale gewicht te bereiken?

Dan is het tijd voor actie! Ontdek hoe een gezonde leefstijl en hormonale balans het verschil kunnen maken en hoe ik je hierbij kan helpen, o.a. door het programma Hormoonbalans, Leefstijlcoaching, een EMB test, supermarktsafari of personal training. Maar uiteraard is maatwerk afgestemd op jouw individuele behoefte ook mogelijk. Plan hiervoor gerust een gratis kennismaking via de website.

Visie
Ik voel een gedrevenheid om mensen te laten ervaren hoe het is om je energiek en krachtig te voelen zodat je alles uit het leven kan halen. Soms kunnen een paar kleine aanpassingen al een groot verschil maken. Ik geloof in maatwerk vanuit een aantal basisprincipes. De drie leefstijlpijlers voeding, beweging/training en ontspanning/slaap horen met elkaar in evenwicht te zijn. Het één werkt niet zonder het ander. En onderschat ook nooit de invloed van je mindset. Het evenwicht tussen de drie leefstijlpijlers is echter per individu verschillend. Soortgelijke klachten kunnen per persoon een hele andere oorsprong hebben en een andere aanpak vragen. Er is dus nooit één oplossing. Daarnaast geloof ik in kleine stapjes naar blijvende verandering. Inzicht in jouw huidige leefstijl en de werking van jouw lichaam is de eerste stap om klachten bij de oorzaak aan te pakken. Samen gaan we ontdekken wat werkt voor jou. Ik begeleid en coach je hier graag in.

Wie ben ik?
Mijn naam is Maartje Kort. Naast leefstijlcoach en hormoonexpert ben ik trotse moeder van twee fantastische kinderen. In mijn vrije tijd ben ik het liefst buiten om te wandelen met de hond, hard te lopen of te fietsen. Ik ben (hoe kan het ook anders!) sportief ingesteld en doe aan krachttraining en HIIT.

Als afgestudeerd bedrijfskundige (MSc) heb ik jaren als bestuursadviseur in de gezondheidszorg gewerkt. Op een gegeven moment kreeg ik echter de sterke wens om me in te zetten voor preventie: zorgen dat er minder mensen ziek worden door gezonder te gaan leven. Inmiddels ben ik leefstijlcoach, hormoonexpert, orthomoleculair adviseur en personal hormonal profiling trainer.

Ben je nieuwsgierig geworden?
Neem vooral een kijkje op healthiness.nl, plan een gratis kennismaking in of neem contact met me op via maartje@healthiness.nl of 06 4838 1061.