Trainer/ coach Anouk ter Grote

Voeding Werkthormoonfactor trainer anouk ter grote
Anouk ter Grote
Akker 1
7621 GL Borne

0634159530
anouk@voedingwerkt.nl
www.voedingwerkt.nl

Diensten: PCOS traject / Natuurvoedingsadvies / Kind en Voeding / Tafelsessies

Als trainer hormoonfactor, natuurvoedingsadviseur en ervaringsdeskundige kan ik vol overtuiging zeggen dat voeding werkt!

Door het aanpassen van mijn leefstijl heb ik eindelijk mijn PCOS onder controle gekregen. Na het jaren lang uitblijven van mijn menstruatie, heb ik weer een stabiele menstruatie cyclus. En dat voelt als een opluchting!

Ik leer je dan ook graag hoe belangrijk het is dat je hormonen in balans zijn.

Ons lichaam wordt geregeld door hormonen, zijn deze uit balans dan merk je dit direct, ben je sneller moe, geïrriteerd, kouwelijk, of die bekende hoofdpijn die altijd komt op spelen voordat je ongesteld wordt. En ook afvallen gaat niet altijd even makkelijk als je hormonen uit balans zijn. Hormonen zijn de sleutel naar je gezondheid. De vraag is hoe krijg je ze in balans?

Samen kijken we naar de drie leefgebieden: Voeding, beweging en ontspanning.

Daarnaast kan ik je als natuurvoedingsadviseur alles vertellen over pure onbewerkte voeding en de invloed hiervan op je fysieke en mentale gesteldheid.

Ik geloof in het aanpassen van je leefstijl en niet in een tijdelijk dieet. Door kleine aanpassingen leer ik je hoe je langzaam een evenwichtig voedingspatroon kan bereiken. Vind je het lastig een voedzame gevarieerde maaltijd samen te stellen, ook hiermee kan ik je op weg helpen.

Daarnaast reageert iedereen anders op bepaalde voedingsmiddelen dus we kijken wat voor jou werkt.

Naast Trainer Hormoonfactor en Natuurvoedingsadviseur ben ik gestart als Kindervoedingscoach. Nu ik zelf moeder ben en weet wat voeding kan doen in ons lichaam vind ik het belangrijk kinderen direct een goede basis mee te geven. Graag wil ik ouders en verzorgers bewust maken wat voeding voor positieve bijdrage kan leveren op het gedrag van kinderen. Ik adviseer, inspireer en motiveer gezinnen om op een andere manier naar voeding te kijken.

‘’Voor je lichaam zorgen is een investering, maar je krijgt er iets voor terug wat onbetaalbaar is’’