Trainer/ coach Iefje Weinberg

VitabalanceIefje Weinberg hormoonfactor trainer coach
Iefje Weinberg

www.vitabalance.nl
iefjeweinberg@gmail.com
+31 6 51405368

Hormoon analyse, Voedingsadvies, Boodschappencoach, Coaching

Breng je hormonen beter in balans met De Hormoonfactor-aanpak. Met hormonen die in evenwicht zijn, voel je je gezonder en energieker! Bijkomende effect is om op eenvoudige manier om jouw ideale gewicht te bereiken en te behouden. Daarnaast verdwijnen vaak allerlei hardnekkige gezondheidsklachten verdwijnen als sneeuw voor de zon.

Het hormoonbalansdieet is een door lifestyle en fitnesscoach Ralph Moorman ontwikkelde voedingswijze waarbij je je hormonen op natuurlijke wijze in balans kunt brengen.
In zijn boek “De Hormoonfactor” kun je op heldere en duidelijke wijze lezen hoe je dit kunt doen. Wanneer je dit dieetplan aanhoudt, zul je onder andere merken dat je overtollige gewicht verdwijnt.
Dit doe je zonder vreemde voedingsmiddelen, zonder enge pillen, zonder crashdieet, zonder hongerdieet.
Je doet het met goede voeding, stressmanagement en uitgekiende workouts. De adviezen zijn eenvoudig in jouw dagelijks leven in te passen zodat je op een eenvoudige wijze je eigen nieuwe lifestyle krijgt en ook vol kunt houden.

Uit onderzoek is gebleken dat overgewicht vaak een direct gevolg is van een verstoorde hormoonbalans. De laatste jaren is gebleken dat een groot aantal hormonen direct invloed hebben op het gewicht van de mensen.

Hormonen kunnen op vele manieren worden ontregeld, bv door stress, te weinig slaap, ongezonde eetgewoontes. Het ene ontregelde hormoon kan zorgen voor een hongerig gevoel, en ander hormoon voor een te snelle omzetting van voeding in lichaamsvet. Weer andere hormonen hebben andere ongewenste effecten.
Alleen het hormoonbalansdieet houdt rekening met deze aspecten.

Niet iedereen lukt het om zich zelfstandig aan een dieet te houden. Je wilt het misschien niet alleen doen, wilt een stok achter de deur, je wilt misschien meer uitleg van wat er in de boeken staat, of praktische adviezen wat je wel en niet mag eten. Misschien heb je zo’n verstoorde hormoonbalans dat je niet direct resultaat hebt…..

In het verleden heb ik gekampt met insulineresistentie, en sinds mijn zwangerschappen worstel ik met een schildklierafwijking. Desondanks ben ik heel sportief, nu fitter dan ooit, doe ondanks mijn middelbare leeftijd (57 jaar) nog aan topsport. Mijn insulineresistentie is verdwenen, mijn schildklierafwijking vrijwel weg (en ik heb goede hoop dat deze helemaal verdwijnt).
Dat kan alleen omdat ik mij al bijna mijn hele leven interesseer voor goede voeding, gezond leven en het gebruik van de juiste supplementen en daarnaar ook leef.
Al jaren vragen vele mensen in mijn directe omgeving mij dan ook dikwijls succesvol om raad voor voedingsadviezen en allerlei klachtjes.
Daarom heb ik ook verschillende opleidingen gevolgd over voedingstherapie en orthomoleculaire suppletie.
Inmiddels heb ik de opleiding bij Ralph Moorman gevolgd en ben ik gevestigd als gediplomeerd Hormoonfactortrainer. In deze methode komt in mijn ogen alles wat ik tot nog in mijn leven heb geleerd in één voedingswijze en lifestyle bij elkaar.

Ik kan je daarom helpen met je nieuwe voedingswijze volgens de methode van Ralph Moorman. Als je met mij contact zoekt hebben we eerst vrijblijvend een gesprek. Daarna maken we een plan van aanpak. Regelmatig op ‘controle’ komen behoort tot de mogelijkheden, maar het belangrijkste is dat je het zelf gaat doen. En daar kan ik je bij helpen. Hierbij denk ik bijvoorbeeld aan via mail en/of whatsapp beantwoorden van de kleine dagelijkse vragen.

*Uitsluitend consulten per video-whatapp.