Trainer/ coach Samantha van Wijk

Samantha van Wijksamantha van wijk hormoonfactor trainer coach
IJmuiden

info@samanthavanwijk.nl
Facebook page

Boodschappencoach, Hormoon analyse, Voedingsadvies

Mijn naam is Samantha van Wijk, Hormoonfactor Trainer. Van jongs af aan ben ik al bezig met sport en voeding om lekker in mijn vel te zitten. En wat is er leuker om deze kennis en ervaring over te brengen aan jou?

Mijn missie is om mensen te begeleiden naar een optimale hormoonbalans en gezondheid door middel van voedingsadvies, personal training en begeleiding op het mentale vlak.

Hoe je je voelt en hoe je eruit ziet staat onder invloed van je hormonen. Als er één hormoon uit balans is in je lijf kan dat al je volledige hormoonhuishouding verstoren. Heb jij bijvoorbeeld last van suikercravings, plaatselijke vetophoping, depressie, stemmingswisselingen, een slecht slaappatroon, vermoeidheid, stress, haaruitval, een onrustige, droge of dunne huid? Dan is de kans groot dat jouw hormonen uit balans zijn.

Wil jij weten hoe het met jouw hormoonhuishouding is gesteld? Door uiterlijke symptomen te herkennen, een uitgebreide anamnese af te nemen en gerichte vragen te stellen kan ik achterhalen of er een eventuele disbalans is. Naar aanleiding van de uitkomst maken we een behandelplan om deze hormonen weer in balans te krijgen.

Bij het geven van voedingsadvies is het ook mogelijk om met me op Supermarkt Safari gaan. Als boodschappencoach geef ik een rondleiding door de supermarkt en leg ik uit waarom bepaalde producten goed of juist slecht zijn.

Mijn personal trainingen worden afgestemd op jouw doelen en mogelijkheden en duren nooit langer dan een uur.

“Door het hormoonbalansprogramma zul je je al snel fitter voelen en blijvend resultaat hebben. Het is een levensstijl die je 365 dagen per jaar kunt volhouden.”

Diensten:

  • Consult Hormoon- en Voedingsadvies
  • Supermarkt Safari
  • Personal Training
  • Lezing of Workshop Hormoonfactor

Voor meer informatie, mail naar info@samanthavanwijk.nl

Wordpress content guard plugin