Skip to content

Trainer/ coach Ingrid Willemsen

Heerlijk Vitaal
Ingrid WillemsenIngrid Willemsen hormoonfactor trainer coach
Bergskamp 5
6903VN Zevenaar

www.heerlijkvitaal.nl
info@heerlijkvitaal.nl
06-81130438

Hormoon analyse, Voedingsadvies, Stresscounseling, Boodschappencoach

Ben je klaar voor een heerlijk vitaal leven?

Heb je meerdere diëten gevolgd zonder blijvend resultaat? Heb je last van vage klachten die nergens vandaan lijken te komen? Wil je je energiek voelen? Dan ben je bij mij aan het goede adres.
Als Trainer Hormoonfactor, voedingscoach en stresscounselor voor Zevenaar en omgeving begeleid ik je stap voor stap naar een vitale levensstijl. Gezonde voeding, een goede omgang met stress en voldoende beweging zorgen ervoor dat je je vitaler voelt.

Voeding
Een belangrijk onderdeel van mijn begeleiding is voeding. Hier ligt mijn passie en hier valt voor de meeste mensen het snelste winst te behalen. Ik laat je zien en ervaren wat gezonde voeding is en hoe je dit praktisch in je dagelijkse leven in kunt passen. Reageer je op bepaalde voeding door een allergie of intolerantie, ook dan ben je bij mij aan het goede adres.

Omgang met stress
Uiteraard wordt de invloed van stress en hoe je omgaat met stress meegenomen in de begeleiding. Dit onderdeel is ook niet los te zien van voeding. Stel je hebt een druk leven, zonder regelmatige rustmomenten, zelfs voor het eten neem je niet echt de tijd. Dan kun je nog zo goed bezig zijn met gezonde voeding, echt vitaal worden zal lastig zijn. Ik laat je met mijn coaching inzien waar voor jou de belangrijke stress veroorzakers zitten en hoe je deze aan kunt pakken.

Beweging
Bewegen kan op veel manieren en met verschillende resultaten. Wat past bij jou? Tijdens de begeleiding bespreken we wat bewegen voor jou betekent, wat je al aan beweging doet en wat je met beweging wilt bereiken. Het belangrijkst is dat je doet wat bij jou past.

Eigen levensstijl
Met behulp van mijn coaching en begeleiding leer je je eigen nieuwe levensstijl kennen. Een levensstijl die echt bij je past en daardoor voor de lange termijn is.