Trainer/ coach Regien Theuns

Balance touchhormoonfactor trainer regien theuns
Jan van Eijckhof 38
4907 MB Oosterhout

2e praktijkadres:
Kralingseweg 367
3065 RD Rotterdam

www.balancetouch.nl
info@balancetouch.nl
06 15886022

hormoonanalyse | persoonlijk voedingsadvies | leefstijlcoach | boodschappencoach | coaching en behandeling bij stress | natuurgeneeskundige therapie | bloed- en speekselanalyse

Ik ben Regien Theuns, natuurgeneeskundig therapeut, trainer hormoonfactor en hormoonbalans expert. Inmiddels werk ik 14 jaar als therapeut in mijn eigen praktijk, waarvan 8 jaar ook als trainer hormoonfactor.

Of je nu komt voor een natuurgeneeskundig consult, een disbalans van je hormonen, hardnekkige klachten, een behandeling of een periode met persoonlijke coaching… balance touch is er voor jou. Niet voor niets is ‘..even alle aandacht voor jou..’ een belangrijke quote op de muur van mijn praktijkruimte. En wat dat precies voor jou betekent, kan alleen maar door jouzelf worden bepaald.

Wat je hulpvraag ook is, ik gebruik mijn kennis, ervaring en intuïtie om je zo goed mogelijk te ondersteunen. Daarbij werk ik holistisch en kijk ik naar jou als geheel. Juist dat breed kunnen werken, kijken en voelen is belangrijk. Want waar je ook voor komt, je loopt mijn praktijk uit in een betere versie van jezelf dan hoe je binnenkwam.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden en wil je weten of ik de juiste therapeut ben voor jou? Bezoek mijn website en bel, app of mail me vrijblijvend.

hormoonfactor trainer balance touch