Trainer/ coach Inge te Paske

Inge te Paskeinge te paske trainer hormoonfactor coach
Dinxperlosestraatweg 68
7122 JG Aalten

inge@ernarensen.com
www.ernarensen.com
0543-476474

Hormoon analyse/ Voedingsadvies/ Boodschappencoach/ Coach4All-therapeut (NEI&NLP & TB-methode)/ Cursus & Trainingen m.b.t. Communicatie, Coaching, Voeding en Innerlijk-Kind werk.

Hoi, leuk kennis te maken!

Ik ben Inge te Paske en ik werk al jaren als coach/therapeut bij Praktijk Erna Rensen in Aalten.
Doordat ik als 15-jarig meisje ruim 10 jaar CVS/ME heb gehad, ben ik altijd geïnteresseerd geweest in gezondheid.
Door mijn jarenlange ervaring als Coach4All-therapeut in combinatie met mijn eigen ziekteverleden, kwam ik erachter dat er wel degelijk een link bestaat tussen disbalans in je hormonen en je geestelijk en lichamelijk niet goed voelen.
Doordat ik mij ging verdiepen in voeding en hormonen, merkte ik bij mijzelf een enorme verbetering. Mijn menstruatieklachten verdwenen, ik voelde me energieker en zelfs mijn huid en haar knapte op. En het mooiste van alles was dat ik nauwelijks nog hormonale migraine had.
Dat gunde ik iedereen en daarom heb ik mij gespecialiseerd als trainer hormoonfactor. Want je hormonen kun je, met behulp van de juiste voedingsmiddelen en leefstijl, heel goed op peil houden, als je maar weet waar je op moet letten.

Wat kun je van mij verwachten?
Ik kijk samen met jou naar jouw klachten, waar ze vandaag komen en vooral ook hoe we die kunnen aanpakken. Doordat ik mijn kennis over hormonen kan combineren met de therapeutische methodes als Coach4All therapeut; NEI, NLP en de TB-methode, kan ik jouw probleem van meerdere kanten belichten en komen we zo tot een krachtige aanpak.

Cursus Lichaamswijzer
Ik heb een mooie cursus samengesteld onder de naam ‘Lichaamswijzer, waarin ik de principes van de Hormoonfactor uitdiep en toespits op jouw behoeften. Ik geef je inzicht in de invloed die voeding op jouw hormonen en op je vitaliteitsgevoel heeft.

Per cursusdag werken we twee ‘lichaamswijzers’ uit en leer je alles over de bijbehorende hormonen die om jouw aandacht roepen. Je krijgt tevens praktische uitleg die de theorie ondersteunt. Daarnaast kijken we naar jouw persoonlijke situatie en doen we een test om de disbalans binnen jouw hormonen duidelijk te maken helder te krijgen. Ook krijg je voedingstips en recepten voor een soep, hoofdgerecht én gezonde tussendoortjes mee naar huis. Informatieve quizjes, filmpjes en een supermarktsafari maken de cursus compleet.

De cursus wordt om de twee á drie weken gegeven. Met de opgedane kennis over gezonde voeding en de invloed op je hormonen, neem je het heft weer in eigen handen en is dit de start van een energiek en vitaal leven.

Onze praktijk
Ik werk samen met mijn collega’s Erna en Brigitte in Praktijk Erna Rensen. De praktijk is prachtig landelijk gelegen en gesitueerd in een oude boerderij.
Als team hebben we de missie om vanuit vertrouwen, warmte en veiligheid, dichtbij bij jou te staan en samen de onbegrensde mogelijkheden van jouw eigen vermogens te ontvouwen.

Wij vinden het erg belangrijk om zelf de regie over je eigen leven in handen te nemen. Dit doe je door bijvoorbeeld leren om te gaan met emoties, ziekte, verlies, tegenslagen maar ook door te leren om te gaan met meevallers. Hierdoor geef je een positieve betekenis aan het leven en dus aan jezelf.
Naast individuele training/coaching, bieden wij diverse groepstrainingen aan, waarvan de 5-daagse Innerlijk-kind-training’ de meest bijzondere én meest effectieve is. Daarnaast verzorgen wij de Coach4All opleiding, cursus NLP en nog veel meer. Zie hiervoor onze website: www.ernarensen.com

Ook energieker worden?

Ik kijk ernaar uit om jou je energie en levenslust terug te geven en maak graag vrijblijvend een afspraak met je. Tot snel!