Lipoedeem is minder geworden

Ilse fortuijnIlse Fortuin: “Ik ben inmiddels ruim 2 jaar verder en ben totaal een ander mens geworden. De lipoedeem is nog niet weg maar er is wel een significante verbetering!”

Hoe heb ik dit voor elkaar gekregen?

  1. Met mijn trainster (Gerda van Dijk) ben ik begonnen de suiker te elimineren, gezien ik een echte suikerholic was. Het elimineren had wel wat voeten in aarde, maar ik moest en zou dat voor elkaar krijgen en het is me gelukt! Apetrots was ik op me zelf.
  2. Vervolgens rustig aan de gehele hormoonfactor leefstijl ingevoerd en een wereld ging er voor me open. Na enkele weken geen brood– en melkproducten meer te gebruiken voelde ik me een stuk lekkerder in mijn vel zitten.
  3. Mijn benen kwamen meer in proportie en kon weer normale broeken aan én weer lekker veel wandelen in de natuur. Natuurlijk heeft de training daar ook een bijdrage in geleverd. Ik ben inmiddels ruim 2 jaar verder en ben totaal een ander mens geworden. De lipoedeem is nog niet weg maar er is wel een significante verbetering!

Overzicht hormoonfactor ervaringen

(15stemmen, gemiddeld: 3,47 van de 5)

Laden...

Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Over de schrijver

Dit zijn ingezonden teksten geschreven door cliënten, volgers of recensisten ter inspiratie en verduidelijking van het concept 'de hormoonfactor'.

hormonen in balans e-book

Gratis e-book!

Maar liefst 69 pagina's: + hormoon test + 18 lekkere recepten + 10 gezonde dagschema's (tevens aanmelding voor mijn nieuwsbrief).

Door mij aan te melden geef ik toestemming om mijn gegevens te verwerken zoals beschreven in onze privacy verklaring

Your data is safe with us