Hormoonbalans voor vrouwen

40 vrouwenklachten opgelost! Wat is de klacht? Wat zijn de oorzaken en symptomen? Wat doet de arts? Wat kan je zelf doen?

Hormoonbalans voor vrouwen voorcover lr

Hormoonbalans voor vrouwen

40 vrouwenklachten opgelost! Wat is de klacht? Wat zijn de oorzaken en symptomen? Wat doet de arts? Wat kan je zelf doen?

Over het boek

Heb jij ook lichamelijke klachten en ben je al zolang op zoek naar de echte oorzaak? Geloof dat er meer is dan alleen medicijnen en symptoombestrijding? Sta je open om meer te leren over jouw hormoonsysteem?

In dit boek leg ik samen met vrouwenarts Barbara Havenith de fysiologie van de vrouwelijke hormonen uit en het brede scala aan vrouwenklachten die kunnen ontstaan. De symptomen, oorzaken en oplossingen voor de 40 meest voorkomende klachten en ziekten bij vrouwen zijn overzichtelijk uitgewerkt. Van acne tot overgangsklachten of moeilijk zwanger kunnen worden, van pijn bij het vrijen tot PMS of depressie en van vaginale schimmelinfecties tot cellulite of afwijkende uitstrijkjes. Het is een handboek dat bij iedere vrouw in de kast zou moeten staan.

Anderen over het boek

"Het is de auteurs van dit boek uitstekend gelukt om een leesbaar boek te schrijven en zij zullen de Nederlandse vrouw hiermee een grote dienst bewijzen."

~ Prof. Dr. B.C.J.M. Fauser, gynaecoloog

"Ze zoeken de diepere oorzaak, en leggen uit hoe je deze klachten zelf aan kunt pakken. Zo kom je er écht van af."

~ Samantha van Wijk, presentatrice

Antwoord op

Wat zijn hormonen en wat doen ze eigenlijk?

Wat als er hormonen uit balans raken?

Hoe kun je hormonale disbalansen voorkomen?

Hoe kun je vrouwenklachten oplossen?

Ruim 25.000 tevreden klanten gingen je voor!