PMS klachten

Auteur: Hormoonfactor

Chantal Riko hormoonfactor trainer coach

Chantal Riko: “Ik heb toen een hele zoektocht gehouden wat mij kon helpen om de PMS klachten te verminderen.” 

Een aantal jaren geleden stopte ik met anticonceptie, omdat mijn vriend en ik een kinderwens hadden. Hierdoor kreeg ik ineens PMS klachten. Mijn lichaam moest zelf weer de balans vinden.

Veel vrouwen herkennen vast wel dat je een paar dagen voordat je ongesteld moet worden niet lekker in je vel zit. Het gaat om dit gevoel, maar dan veel erger en dat gedurende 2 weken van de maand. Ik heb toen een hele zoektocht gehouden wat mij kon helpen om de PMS klachten te verminderen. Eerst naar de huisarts, maar die gaf aan dat er niets aan te doen was. Dat geloofde ik niet en ben ik verder gaan zoeken.

Hoe heb ik het voor elkaar gekregen?

  • Ik ben meer op mijn voeding gaan letten en uit gaan zoeken welke supplementen konden ondersteunen. 1,5 jaar nadat ik was gestopt met de anti conceptie raakten we zwanger en had ik geen last meer van PMS.

Na mijn zwangerschap heb ik het doel gesteld om mijn hormonen in balans te houden. Zo ben ik uitgekomen bij Ralph Moorman opleiding trainer hormoonfactor en help ik nu zelf mensen die met hormoongerelateerde klachten kampen

Ps; Tijdens de zwangerschap kreeg ik last van een depressie. De huisarts adviseerde om anti depressiva te gaan slikken. Dit wilde ik niet en zocht het op het alternatieve vlak. Ik heb toen 3 acupunctuur behandelingen ondergaan en die hebben mij er doorheen gesleept.

Overzicht hormoonfactor ervaringen

Over de schrijver

Dit zijn ingezonden teksten geschreven door cliënten, volgers of recensisten ter inspiratie en verduidelijking van het concept 'de hormoonfactor'.

hormonen in balans e-book

Gratis e-book!

Maar liefst 69 pagina's: + hormoon test + 18 lekkere recepten + 10 gezonde dagschema's (tevens aanmelding voor mijn nieuwsbrief).

Door mij aan te melden geef ik toestemming om mijn gegevens te verwerken zoals beschreven in onze privacy verklaring

Your data is safe with us

Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties