Vullen of Voeden | Gratis recepten! + Kortingsactie!

Auteur: Ir. Ralph Moorman

Vullen of Voeden is ontstaan uit de persoonlijke zoektocht van Wilfred en Lili Genee nadat hun kinderen waren geboren.

Nieuwe editie Vullen of Voeden

Leuk nieuws! Wilfred en Lili Genee maakten speciaal voor A.Vogel een nieuwe editie van het boek Vullen of Voeden. Want Nederland kan best nóg wat gezonder. Veel mensen zien echter door de bomen het bos niet meer waar het een bewuste leefstijl betreft. Want wát moet je daarvoor precies doen (of laten), en wáár moet je beginnen als je kleine kinderen hebt…?

Een bewuste leefstijl voor iedereen
De truc is dan om kennis te delen, te bundelen en eenvoudig en inspirerend op te schrijven. Toegankelijk voor iedereen. Dat was én is wat er in Vullen of Voeden gebeurt.

Actueel en wetenschappelijk
Deze nieuwe editie is onder andere verrijkt met actuele, wetenschappelijke bijdragen van o.a. prof.dr. Eric Scherder, dr. Remko Kuipers en prof.dr. Leonard Hofstra  op het gebied van voeding, slaap, beweging en denksport. En een uitgebreid interview met de tuinman van A.Vogel over de filosofie van het merk, en hoe heilzame planten en kruiden je kunnen ondersteunen bij een gezonde leefstijl.

-> Download: Gratis magazine met recepten en dagschema’s! <-

Zoektocht van Wilfred en Lili

Tijdens de zoektocht kwam er zó veel kennis en deskundigheid op hun pad, dat ze besloten om die te delen. Alle deskundigen die zich verbonden voelen met deze beweging, stellen vrijwillig hun kennis ter beschikking.

Vullen of Voeden  is een wegwijzer over voeding van, voor en door ouders, opvoeders, docenten, wetenschappers, artsen, diëtisten en hulpverleners. Kortom: iedereen die het beste voor heeft met (zijn) kinderen. Doel is om betrouwbare informatie en tips uit te wisselen over voeding voor kinderen en daaraan verwante onderwerpen, zoals bijvoorbeeld gezondheidsproblemen of gedragsproblemen. Ook kinderen zelf komen aan het woord.

Vullen of Voeden is er niet alléén voor kinderen: ook voor volwassenen geldt dat gezonde voeding en een verantwoorde leefstijl in grote mate kan bijdragen aan hun gezondheid en geluksgevoel.

Vullen of Voeden

Toelichting Vlinder beeldmerk

De vlinder staat voor leven! Leven in een gezonde omgeving, de natuur en buitenlucht. Aspecten die ook belangrijk zijn bij de opvoeding van kinderen. De vlinder geeft inzicht in de meest essentiële basiselementen voor voeding, namelijk Water, Groenten en Fruit, maar vooral ook het variëren van deze elementen! Al vliegend neemt de vlinder je mee door de wereld van verantwoorde en gevarieerde voeding en stelt je continu op de hoogte van het belang van de drie basiselementen voor een gezond en verantwoord voedingspatroon.

Een kind is als een vlinder. Als rups geboren, probeer je het zo goed mogelijk te voor te bereiden voor het leven. Met liefde, met aandacht en met goede voeding. Opdat hij krachtig en gezond is op de dag dat hij uitvliegt.

Project ‘voedzamer assortiment in voetbalkantines’

Het doel is om Wilfred Genee zijn weddenschap met Johan Derksen te laten winnen. Maar bovenal om voetballers in het hele land, jong en oud, beter en voedzamer eten en drinken in voetbalkantines aan te kunnen bieden. Daarom helpen wij voor het einde van dit jaar minimaal vijftig voetbalkantines in Nederland om een nieuw assortiment eten en drinken aan te bieden, naast het huidige aanbod. Dit houdt dus niet in dat alle huidige snacks worden verbannen. Wél willen we de mogelijkheid bieden om leden voedzamere alternatieven op het gebied van voeding aan te bieden. Uiteraard gebeurt dat op een  clubvriendelijke manier.

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Over de schrijver

Ir. Ralph Moorman is ingenieur levensmiddelentechnologie en specialist op het gebied van voeding en hormonen. Op de Wageningen Universiteit heeft hij veel geleerd over voeding en zich vervolgens verdiept in de relatie van voeding tot ons hormoonsysteem. Moorman zelf geeft leefstijladvies omtrent zijn vakgebied en werkt samen met endocrinologen en andere artsen om tot het beste resultaat te komen. Hij schreef 3 boeken over dit onderwerp en is daarnaast docent bij de opleiding Trainer Hormoonfactor.

hormonen in balans e-book

Gratis e-book!

Maar liefst 69 pagina's: + hormoon test + 18 lekkere recepten + 10 gezonde dagschema's (tevens aanmelding voor mijn nieuwsbrief).

Door mij aan te melden geef ik toestemming om mijn gegevens te verwerken zoals beschreven in onze privacy verklaring

Your data is safe with us