De Rode Draad, van menstruatieklachten tot de overgang

Auteur: Ir. Ralph Moorman | Reacties:

van menstruatieklachten tot de overgang

De rode draad’, een voorstelling voor vrouwen (en mannen die vrouwen beter willen begrijpen) over wat er allemaal verkeerd kan gaan rond de cyclus.Van menstruatieklachten (PMS/ PMDD/ PCOS) tot de overgang met al haar vervelende bijkomstigheden zoals vermoeidheid, gebrek aan libido, stemmingswisselingen, gewichtsschommelingen, en nog veel meer.

Ik ga samen met Joyce Rokven (Orthomoleculair en ACT therapeut van Praktijk Vitaal Oisterwijk) deze avond van alles vertellen over hormonen zodat jij jouw hormonen beter gaat begrijpen. Je krijgt inzicht in de werking van hormonen, de invloed van leefstijl op je hormonen en krijgt tips & tricks om ze meer in balans te krijgen.

Herken jij bovenstaande klachten? Dan wil je hier bij zijn! Scoor nu je tickets via deze link: https://www.tiliander.com/home/rode-draad-6151

  • Cultuurcentrum Tiliander in Oisterwijk (Tilburg)
  • Woensdag 19 juni
  • Van 20.00 tot 22.00 uur
  • Genre: Lezing/Voorstelling/Masterclass of hoe je het ook wilt noemen
  • Prijs: € 30 inclusief servicekosten

De Rode Draad, van menstruatieklachten tot de overgang. Dé voorstelling die je niet wil missen!

Deel de blog op:

Over de schrijver

Ir. Ralph Moorman is ingenieur levensmiddelentechnologie en specialist op het gebied van voeding en hormonen. Op de Wageningen Universiteit heeft hij veel geleerd over voeding en zich vervolgens verdiept in de relatie van voeding tot ons hormoonsysteem. Moorman zelf geeft leefstijladvies omtrent zijn vakgebied en werkt samen met endocrinologen en andere artsen om tot het beste resultaat te komen. Hij schreef 3 boeken over dit onderwerp en is daarnaast docent bij de opleiding Trainer Hormoonfactor.

hormonen in balans e-book

Gratis e-book!

Maar liefst 69 pagina's: + hormoon test + 18 lekkere recepten + 10 gezonde dagschema's (tevens aanmelding voor mijn nieuwsbrief).

Door mij aan te melden geef ik toestemming om mijn gegevens te verwerken zoals beschreven in onze privacy verklaring

Your data is safe with us

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties