Trainer/ coach Esther van Ekeren

Happy Horizon Coachingsther van ekeren hormonen
Esther van Ekeren

Ik heb geen praktijkruimte (ik doe alles via wandelcoaching / zoomsessie / bij client thuis in de omgeving van Zandvoort/ Haarlem.)

www.happyhorizoncoaching.nl
esther@happyhorizoncoaching.nl
06-41649616

Mijn diensten: Hormoon analyse, adviseur op (pre) overgangsklachten, leefstijl advies en coaching (voeding, beweging, ademhaling), orthomoleculair therapeut (in opleiding).

Als het aan mij ligt, verdient iedere vrouw het om lekker in haar vel te zitten. Jij dus ook! Zodat je weer kunt stralen en volledig vanuit je eigen kracht het leven leeft waar jij gelukkig van wordt. Het woord overgang is voor veel vrouwen allesbehalve aansprekend. Toch is het wel een belangrijke en mooie fase in ieder vrouwenleven: een transitie naar een volgende fase. Wist je dat je al klachten en symptomen kunt ervaren vanaf einde dertig? Niets om je voor te schamen of denken dat je de enige bent, in tegendeel.

Een goede leefstijl kan hierin heel veel positief kan veranderen. Het kan je klachten snel verminderen en in sommige gevallen laten verdwijnen. Je zal vast eerder hebben gehoord of gelezen dat je hoofd en lichaam in balans moeten zijn. Dat is vaak makkelijker gezegd, dan gedaan. Om die reden ga ik graag het traject ‘Happy Horizon’ met je aan. Samen onderzoeken we wat voor jou werkt en welke leefstijl jouw lijf weer in balans brengt middels de 3 pijlers voeding, beweging en ademhaling. Leuk om jou te ontmoeten!