Thyrax na zwangerschap verminderd

Auteur: Hormoonfactor

Krista van den Heuvel: “Ik voel me nu een stuk beter, fitter en heb zelfs al thyrax af kunnen bouwen.”

Na mijn zwangerschap is er bij mij Hashimoto geconstateerd. Ik ben thyrax gaan slikken en ben blijven eten zoals ik altijd deed. Een tijdje terug kreeg ik echter allerlei klachten en ben naar de huisarts gegaan. Die heeft een algemeen- en lichamelijk onderzoek voor gesteld en voor de rest geen leefstijl tips gegeven.

Na surfen op internet viel mijn oog op De hormoonfactor leefstijl. Ik ben gaan lezen en heb de boeken De boodschappencoach en De hormoonfactor aangeschaft. Ik ben veel bewuster gaan eten, en ik had nooit kunnen denken dat voeding zoveel invloed had op mijn schildklierprobleemIk voel me nu een stuk beter, fitter en heb zelfs al thyrax af kunnen bouwen.

Wat waren mijn stappen?

  1. Ik ben met het boekje De boodschappencoach de supermarkt ingegaan en heb de rood gearceerde producten links laten staan.
  2. Na een aantal maanden was ik zover om ook de oranje producten met mate te eten.

Wat ook erg fijn is als schildklierpatiënt, is dat in De boodschappencoach achter de producten staat geschreven dat je ze beter niet kunt nuttigen als je een schildklierprobleem hebt of dat je bijvoorbeeld koolsoorten goed moet koken.

Ik probeer nu ook andere mensen bewuster van goede voeding te maken, of ze nu een schildklieraandoening hebben of niet. Ik merk gewoon dat bij veel mensen -net als bij mij eerst- de bewustwording van goede voeding ontbreekt. We staan inderdaad ver van de natuur af, en als je de etiketten leest schrik je van de toevoegingen.

Hopelijk gaan steeds meer mensen de boeken van Ralph Moorman lezen en proberen om hun eetpatroon te veranderen. Je kan heerlijk eten en je valt toch af door de betere voeding!

Overzicht hormoonfactor ervaringen

Over de schrijver

Dit zijn ingezonden teksten geschreven door cliënten, volgers of recensisten ter inspiratie en verduidelijking van het concept 'de hormoonfactor'.

hormonen in balans e-book

Gratis e-book!

Maar liefst 69 pagina's: + hormoon test + 18 lekkere recepten + 10 gezonde dagschema's (tevens aanmelding voor mijn nieuwsbrief).

Door mij aan te melden geef ik toestemming om mijn gegevens te verwerken zoals beschreven in onze privacy verklaring

Your data is safe with us

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties