Trainer/ coach Babs Alberts

Bowen, Shiatsu en Massage Praktijk Babsbabs alberts
Babs Alberts
Van Harinxmastraat 20
9145 TA Ternaard

06-12334354
massagepraktijkbabs@gmail.com
www.massagepraktijkbabs.nl

Massagetherapie, Bowentherapie, fertiliteitsmassage, trainer hormoonfactor

Hallo mijn naam is Babs Alberts, ik woon in Ternaard en verblijf ook regelmatig in Hoogeveen.

Inmiddels werk ik alweer 11 jaar in mijn massagepraktijk aan huis. De beste beslissing die ik ooit genomen heb.

Ik kom van een accountantskantoor en dat was het toch niet voor mij. Daarna heb ik mij laten omscholen, eerst als sportmasseur, toen besmet geraakt met het virus en verder gaan studeren, van blessure preventie, tot shiatsu en verder. Er blijft zoveel interessants over en het is steeds weer leuk om je een stuk verder te scholen.

Trainer hormoonfactor is ook super interessant en wat ik erg leuk vind is dat je steeds meer klachten vanuit verschillende hoeken kunt bekijken. Voor de Bowentherapie heb ik ook een nascholing over hormonen gedaan. Vorig jaar heb ik een cursus fertiliteitsmassage gedaan, wat ik ook weer vanuit diverse disciplines kan benaderen.

Klachten met betrekking op het hormonale systeem van de vrouw, de overgang, menstruatie klachten, niet zwanger kunnen worden enz. vind ik met name mooi om mijn steentje aan bij te kunnen dragen.

Dus schroom niet om contact met mij te zoeken!!

Samen kijken we wat voor jou haalbaar is met betrekking tot wijzigingen in voeding, sport en hormonale balans om jou doel te bereiken. Zodat je weer gezond, fit  en goed gehumeurd door het leven kan gaan!!

Doe je mee?