Word je
eigen goeroe

En verbeter je leefstijl voor altijd!

next-de-hormoonfactor

Kies hieronder of je het traject zelfstandig volgt, of met ondersteuning van een hormoonfactor coach.

Als je kiest voor de extra begeleiding via een Hormoonfactorcoach dan word jij persoonlijk gecoacht door een van mijn beste coaches, die door mij opgeleid zijn. Dit zijn gezondheidsprofessionals die tijdens een consult aan de hand van een vragenlijst en jouw persoonlijke situatie jouw eigen hormonale disbalansen ontdekken en een adviesplan op maat maken en jou daarin begeleiden. Je ontdekt welke hormonen er bij jou uit balans zijn waardoor jij lichamelijke klachten ervaart of bijvoorbeeld moeite hebt met afvallen, aankomen of weinig energie hebt, en wat je kunt doen om dit te verbeteren. Zij zijn voor jou een continue steun en hulp bij het behalen van jouw doelen op het gebied van jouw gezondheid.

Wat krijg je precies

- ALLES uit het zelfstandige traject + een hormonaal consult met jouw coach (via skype of telefoon)
- Persoonlijk adviesplan op maat
- 3 extra contactmomenten met jouw coach
(- 1. stel al je vragen via email - 2. feedback moment- 3. evaluatiegesprek)


"Ik kon niet zwanger worden op de natuurlijke manier in verband met PCOS. Ik heb tegen het advies in de hormonen aan de kant gegooid en heb mij gehouden aan het hormoonbalansprogramma van De Hormoonfactor. Ik sliep beter, werd vrolijker en het allerbelangrijkste: ik werd na jaren weer ongesteld en heb nu 2 prachtige kinderen! Ik ben ervan overtuigd dat deze levensstijl mij genezen heeft".

- Liesbeth van der Schaaff


“Ik ben ooit gestart met de boeken en ik vond de materie erg ingewikkeld. Ik was bang dat dat met dit programma ook zou zijn, maar integendeel: ik begrijp het nu veel beter! Ik vond de opbouw van het programma erg goed, ik veranderde met de cursus mee. Heel bijzonder. Bedankt voor de inzichten, ik leef nu veel bewuster. Ik loop alle weken nog eens na om nog meer inzichten te krijgen.”

-  Brigitte Langeveld


“Het is gewoon een heel goed programma! De wekelijkse mails van Ralph waren ook fijn als stimulans. De coaches zijn allemaal professioneel opgeleid als Hormoonfactortrainer. En je kunt het hele programma zo vaak doorlopen als je wilt. Ik zou het aanbevelen aan iedereen die tobt met vermoeidheid, maag/darmklachten heeft, overgangsklachten en mensen die willen afvallen. Het is een goed samengesteld programma waarmee het mogelijk is resultaten te behalen. Het programma brengt als basis je hormonen in balans, zodat er veel klachten verminderd kunnen worden en helemaal over kunnen gaan. Het maakt je ook mentaal sterk en je krijgt meer energie."

- Corine Fuchs

Wat krijg je?

Voor maar € 1 PER DAG

12 weken online programma

Slechts €84,- (ex btw)

  • 12 modules
  • 12 Video's
  • 12 Factsheets
  • 12 Werkboeken
  • 20 Bonus documenten
  • 4 complete weekmenu's (84 recepten)
  • 84 mailtjes, iedere dag 1