Rosacea behandeling

Auteur: Hormoonfactor

Carolien van de Kamp: “Ik ging een weddenschap met mezelf aan om 100 dagen 100% Hormoonfactorproof te leven”.

Spiegeltje, spiegeltje aan de wand…Aan mijn werk is een spiegel gebonden, misschien niet één waar het altijd makkelijk bij is geweest om in te kijken. Het was op sommige momenten op z’n zachts gezegd ENORM confronterend. Zo stond ik 8 jaar geleden nog voor een hele andere spiegel die +100 kilo met huidklachten liet zien.

In de afgelopen 8 jaar schakelde ik van een Sonja Bakker levensstijl naar De hormoonfactor levensstijl en werd het een 80/20 principe. De drang om mijn huidaandoening en de bonuskilo’s de das om te draaien steeg met de dag. Ik wilde weten hoe voeding werkt, wat het voor en tegen mij doet én hoe mijn lichaam hierop reageert.

Ik ging een weddenschap met mezelf aan om 100 dagen 100% HormoonFactorProof te leven. Ik at geen gluten, koemelk producten en suikers meer, én dronk alleen water, spa rood, thee en heel soms een kopje koffie.

Na 1 maand boekte ik al de volgende resultaten:

  • Na de eerste week geen één flush meer gekregen.
  • Alleen op de tweede dag hoofdpijn gehad.
  • En, het belangrijkste, de acne trok langzaam weg uit mijn gezicht.

rosacea behandeling

Overzicht hormoonfactor ervaringen

Over de schrijver

Dit zijn ingezonden teksten geschreven door cliënten, volgers of recensisten ter inspiratie en verduidelijking van het concept 'de hormoonfactor'.

hormonen in balans e-book

Gratis e-book!

Maar liefst 69 pagina's: + hormoon test + 18 lekkere recepten + 10 gezonde dagschema's (tevens aanmelding voor mijn nieuwsbrief).

Door mij aan te melden geef ik toestemming om mijn gegevens te verwerken zoals beschreven in onze privacy verklaring

Your data is safe with us

Abonneer
Laat het weten als er
4 Reacties
Oudste
Nieuwste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties