Geen opgeblazen gevoel

opgeblazen gevoelMichelle Tans: “Door anders te gaan eten ben ik slanker, fitter en energieker dan ooit tevoren én het opgeblazen gevoel is weg!”

 

Ik ben er door eigen ervaring achter gekomen dat er veel mensen zijn die dénken dat ze geen klachten hebben, omdat ze niet (meer) beter weten. Een opgeblazen gevoel heeft iedereen toch wel eens? En ja ik ben slank en keurig op gewicht, dus wat zeur ik over die 2 kilo teveel? En ja fit, wie is er echt fit? Stress is tegenwoordig zo gewoon, dat je daardoor niet altijd bruist van de energie, dat herkent toch iedereen! Oftewel je neemt genoegen met hoe het is omdat je denkt dat dat normaal is. Zo ging dat ook bij mij.

Eigenlijk ging ik bij toeval anders leven. Ik had een sabbatical en dus tijd voor nieuwe interesses. Er waren veel boeken over gezond leven op de markt en tijdens het lezen werd ik getriggerd; wat hebben we veel invloed op onze gezondheid! Daar wilde ik meer over weten. Ik probeerde veel op mezelf uit en toen kwam het besef dat ik genoegen had genomen met… te weinig.

Nu weet ik dat een opgeblazen gevoel helemaal niet nodig is. En het kwijtraken van die 2 kilo waarvoor ik eerder te veel moest laten, werden er zonder moeite 6.

Waardoor? Heel simpel:

  1. Geen pakjes, zakjes, potjes en blik maar onbewerkte voeding.
  2. Geen frisdranken en vruchtensappen maar veel water en thee.

Ik eet evenveel of misschien wel meer dan vroeger, maar ben slanker, fitter en energieker dan ooit tevoren. Puur en alleen door anders te eten en te leven! Een mooier kado had ik mezelf niet kunnen geven!

Overzicht hormoonfactor ervaringen

(10stemmen, gemiddeld: 2,70 van de 5)

Loading...

Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
Abonneren op

gratis hormoontest

Gratis test!

Meld je aan voor de zelftest en kijk welke hormonen bij jou uit balans zijn. 

-> Meld je aan

Direct aan de slag

Wij stappen in op de plek waar jij op dit moment staat. Zelf aan de slag met onze boeken? Online begeleiding van ons? Of liever 1 op 1 afspreken met een collega van Ralph in de buurt?

-> Bekijk onze producten

opleiding trainer hormoonfactor

Opleiding Trainer Hormoonfactor

Wil jij in 10 dagen alles weten over hormonen en hoe je het hormoonsysteem kan beïnvloeden met leefstijlaanpassingen?

-> Lees hier meer

Gezonder ontbijten? Haal het glutenvrije broodje van YAM!

YAM desem

Gezonde kant en klaar maaltijden? Probeer het met KOOC!

kooc

Mijn favoriete producten met korting? Probeer JouwBox!

jouwbox