ellie [photoutils.com] (1) (1)

Verbeter je gezonde leefstijl voor altijd

Zonder gekke pillen, zonder frustratie en zonder calorieën tellen? (Bye bye jojo-effect.)

Verbeter je gezonde leefstijl voor altijd

Zonder gekke pillen, zonder frustratie en zonder calorieën tellen? (Bye bye jojo-effect.)

 

 

Wij helpen jou: met onze online begeleiding zet jij - stap voor stap - jouw gezonde leefstijl binnen 12 weken voor eens en voor altijd op de rit.

 


"Het programma is praktische toepasbaar, makkelijk te volgen, laagdrempelig en zit vol met praktische tips" - Femke Doornbos


Wil je meer energie?

Afvallen?

Je lichamelijke klachten verminderen?

Een sterker immuunsysteem?

Dan betekent dat dus voor jou: het doorvoeren van veranderingen in je leefstijl. En dat is vaak moeilijk.

Volhouden is lastig en die valkuil van in de avond nog even wat snaaien ligt ook vaak op de loer.

Stress op je werk of in je relatie zorgt ervoor dat je bovenmatig eet.

Slecht slapen en gebrek aan energie maakt regelmatig sporten niet makkelijk.

Grote kans dat jouw lichamelijke klachten, gebrek aan energie of problemen met je gewicht komen doordat jouw hormonen uit balans zijn. En gelukkig is daar wat aan te doen!

 


"Ik vind het nu al een meerwaarde hebben, ik ben ook 5kg lichter en ik ben daar super blij mee. Ik heb meer energie, ik sport weer 3x per week en mijn mindset is ook beter. Ik vind alles aan het programma leuk een leerzaam. Ik raad het aan iedereen aan als je echt problemen hebt met je hormonen en zelf aan mensen die gewoon willen afslanken." -  Arianne Huygh 


 

Wil jij 2021 sterker inzetten dan ooit?

Ben jij klaar voor het lichaam waarin jij je permanent geweldig voelt?

Start direct!

Nu voor maar € 1,- per dag

Snel en effectief naar een betere leefstijl voor minder dan de prijs van een kop koffie.

2020 was een bijzonder jaar. Een jaar waarin onze gezondheid meer dan ooit belangrijk blijkt. Een jaar waarin we meer dan ooit beseffen dat onze gezondheid niet zomaar onze gezondheid is. Het is ons ticket naar een onbezorgd, zelfverzekerd energiek en vrolijk leven. Een leven waarin we zonder angst kunnen vertrouwen op de kracht van ons eigen lichaam.

Voor jouw ideale gewicht en een goede gezondheid is het essentieel dat jouw vrouwenlichaam goed functioneert. Als jouw hormonen uit balans zijn is dit onmogelijk, geloof me. Ontdek nu stap voor stap hoe jij je hormonen eenvoudig op een natuurlijke manier in balans krijgt, zonder gekke pillen, zonder frustratie en zonder calorieën tellen. (Het jojo effect? Wat is dat?!)

Vraag je je af hoe groot de invloed van die stofjes (hormonen) nu écht is op je gezondheid, je gewicht, je energie en je humeur?

In mijn wereldwijde zoektocht naar optimale gezondheid en energie ontdekte ik de essentiële rol van hormonen in het vrouwenlichaam.

Hormonen moeten altijd in een specifieke verhouding tot elkaar staan voor een optimale gezondheid en een gezond gewicht. En vooral op dat punt gaat het vaak mis.

Lees verder

Daarom heb ik de hormoonfactor ontwikkeld. Ik heb meer dan 3000 mensen succesvol begeleid bij hun eigen gezondheidsproblemen en hormonale worstelingen. Ik heb inmiddels ook meer dan 800 artsen, gezondheidscoaches, huidspecialisten, personal trainers en andere professionals in Nederland opgeleid in deze problematiek.

Zwanger raken bij PCOS, prikkelbare darm syndroom, auto-immuunziekten, afvallen en trage schildklier, een burnout en nog veel meer. Ik heb het allemaal voorbij zien komen en ik verheug me erop om ook jou de krachtige principes van hormonale gezondheid bij te brengen.

Ik heb de afgelopen jaren gemerkt dat het niet iedereen lukt om tot de Hormoonfactor leefstijl te komen door alleen het lezen van mijn boeken.

Vaak komt er bij gedragsverandering veel meer kijken dan alleen het vergaren van kennis.

Daarom heb ik samen met hormoonfactor coach Ellen Halfwerk dit online coach traject ontwikkeld om je te kunnen begeleiden zoals ik dat ook doe bij mijn cliënten. Ik ben een coach die je helpt met de zoektocht naar jezelf, want we zijn immers allemaal anders.

Blijvende gedragsverandering is alleen mogelijk als je zelf de verantwoordelijkheid neemt en je “eigen goeroe” wordt. In een boek kan ik je dit niet leren, maar met online coaching wel!

Misschien is deze manier van werken even wennen. Misschien ben je gewend om - als je je leefstijl wilt aanpassen - klakkeloos weekschema's te volgen uit een boek.

In dit programma pak ik het anders aan. We gaan samen op zoek naar de diepe oorzaken en valkuilen en van daaruit wil ik dat je zelf ook oplossingen gaat bedenken die perfect bij jouw leven passen.

Je krijgt dus wel wat recepten vanaf de eerste week, maar de echte weekschema's en alle recepten krijg je pas in week zeven!

Dit lijkt wellicht gek, maar dit heeft zeer veel mensen op de lange termijn geholpen, omdat je leert je eigen keuzes te gaan maken en zelf aan het roer te staan. Zo heb jij hier je leven lang profijt van.

Inklappen

Inschrijven 

Als je op onderstaande button klikt kun je DIRECT aan de slag. Op de volgende pagina kies je of je het traject zelfstandig volgt of met extra hulp van een Hormoonfactorcoach.


"Ik ben fit, scherp, heb veel meer energie en ben flink afgevallen. Ik heb een lager vet percentage en meer spieren." - Karin Wiegman


“Ik wilde stoppen met medicatie voor mijn migraine en was op zoek naar andere manieren om er iets aan te doen. Aangezien ik dat bij dokters niet vond ben ik op zoek gegaan via internet en stuitte op De Hormoonfactor. Ik wilde meer energie en minder darmproblemen ervaren. Het is fijn dat ik met dit programma op elk moment en in mijn eigen tempo aan mijn gezondheid kan werken. Ik was al bezig met gezonde voeding, maar niet altijd op de juiste manier zo blijkt. Ik heb heel veel geleerd over voeding. Ook de module rondom sport was heel leerzaam. Het is de eerste keer dat ik merk dat ik door anders te eten meer energie heb, waardoor ik meer tijd en zin heb om te bewegen en te sporten. Ik heb minder last van mijn darmen én voorlopig ook minder migraine aanvallen.” -Karen de Pooter


De kans is groot dat je
hormonen uit balans zijn

 

Ben je vaak moe?

Heb je een onregelmatige menstruatie?

Zit je buikvet je in de weg?

Heb je ‘love-handles’?

Heb je cellulite?

Last van een opgeblazen gevoel?

Heb je opvliegers?

Heb je energie-dips?

Ben je neerslachtig?

Slaap je slecht?

Heb je vruchtbaarheidsproblemen?

Kun je je moeilijk concentreren?

Heb je huidklachten, zoals acne?

Heb je een droge huid, dof haar en/of breekbare nagels?

Wat ga je leren

Samen integreren we stap voor stap 1 blijvende verandering per keer in jouw dagelijks leven, zodat je meer energie krijgt, minder lichamelijke klachten ervaart en je optimale gewicht kan bereiken.

Week 1 - Creëer jouw winnende plan.

Je leert hoe je resultaten bereikt die blijvend zijn en niet slechts een paar weken duren. Dit programma is geen wedstrijd, maar een methodiek om je levensstijl blijvend te verbeteren in je eigen tempo.

Week 2- Leefstijlkeuzes met resultaat.

Je leert hoe hormonen, voeding, beweging en stress invloed uitoefenen op jouw gezondheid en hoe je deze in jouw voordeel kunt inzetten, zodat jij onbezorgd, zelfverzekerd, vrolijk en energiek wordt en blijft.

Week 3 - Nooit meer op dieet en geen ge-jojo!

Je verbetert je gezondheid van binnenuit op een natuurlijke manier, zodat je vanzelf jouw ideale gewicht bereikt (of dat nu afvallen of aankomen is), meer energie krijgt en je lichamelijke klachten vermindert of oplost.

Week 4- Je vindt voor altijd jouw weg in de supermarktjungle.

Nooit meer zoeken en twijfelen, want je gaat op supermarkt-safari! Je leert etiketten lezen, foute ingrediënten en hun schuilnamen herkennen en valkuilen te omzeilen (inclusief complete boodschappenlijst!).

Week 5- Win eindelijk het gevecht met suiker, het witte monster.

Ohhh wat kunnen we moeilijk afblijven van suiker! En het zit ook nog eens bijna overal in. Je ontdekt waarom suiker niet goed voor je is en je krijgt alle informatie en tips&tricks die jij nodig hebt om zelf makkelijk suikervrij te eten.

Week 6 - Ontdek wat glutenvrij eten je allemaal oplevert.

Ben je veel moe? Heb je een opgeblazen gevoel? Heb je last van ontstekingen of huidproblemen? Heel veel klachten en kwalen zijn een uiting voor een overgevoeligheid voor gluten. Je ontdekt nu zelf de voordelen (en alternatieven) van glutenvrij eten!

Week 7- Alles over zuivel + weekmenu's met recepten.

Je leert alles over zuivel! Je krijgt tips&tricks om zelf makkelijk zuivelvrij te eten. Inclusief alternatieven en 4 weekschema’s met 84 recepten (ontbijt, lunch, diner, snacks), zodat je daar zelf niet meer naar hoeft te zoeken!

Week 8 - Voor altijd weg met die stress!

Je leert wat stress nou precies is en waarom het zo’n vernietigend effect heeft op je gezondheid. Je ontdekt wat je kunt doen om stress voor eens en voor altijd de baas te zijn, zodat jij je gezondheid elke dag weer een grote boost kan geven.

Week 9 - Trainen, inclusief trainingsschema's.

Echte resultaten is wat we willen! Je ontdekt welke manier van trainen slecht is voor je gezondheid en je figuur en hoe het dan wel moet. Je leert alles over hormonen in relatie tot (buik) vetverbranding, vetopslag en het opbouwen van spiermassa.

Week 10 - Blijvend resultaat: yes you can!

Ik ben niet jouw goeroe. Jij bent je eigen goeroe. Ik zet jou in je kracht, zodat jij de verantwoordelijkheid voor je gezondheid in eigen hand kunt nemen en eindelijk die knop kunt omzetten. Want pas dan val je niet terug in jouw valkuilen en oude gewoonten.

Week 11 - Anti-aging tips van een verjongingsexpert.

Verjongingsexpert Pim Christiaans leert jou dat je voor een groot deel zelf in de hand hebt hoe je ouder wordt. Je ontdekt hoe je het verouderingsproces kunt remmen, om zo lang mogelijk jong en gezond te blijven.

Week 12 - Een sterk immuunsysteem.

Gynaecoloog en vrouwenarts Barbara Havenith vertelt jou alles over een sterk immuunsysteem. Door de basis goed te houden houd je je immuunsysteem rustig en verminder of elimineer je lichamelijke klachten en auto-immuunziekten.

Wat krijg je?

Voor maar € 1,- PER DAG

 

12 weken online programma

Slechts €84,- (ex btw)

  • 12 modules
  • 12 Video's
  • 12 Factsheets
  • 12 Werkboeken
  • 20 Bonus documenten
  • 4 complete weekmenu's (84 recepten)
  • 84 mailtjes, iedere dag 1

Ervaring van anderen

"Dit programma helpt je stap voor stap op weg naar een nieuwe levensstijl. Je krijgt echt ontzettend veel materiaal voor het geld, super. Kun je lang mee verder. Ik had alles al geleerd in de Opleiding Trainer Hormoonfactor, maar om het toe te passen in mijn leven heb ik dit echt nodig gehad. De kooktips vond ik het allerleukst. Ik vind de video's heel erg goed. Je weet het verhaal helder te brengen, bent geduldig en rustig en legt alles met plezier en begrip uit. Ik heb veel meer energie, waardoor ik minimaal 3 x per week naar de sportschool ga en mijn werk beter volhoudt. Daarnaast houd ik steeds meer energie over. Ik heb een compleet ander voedingspatroon gekregen, en ik heb mijn suikerverslaving overwonnen. Ik slaap beter door en ben als bonus ook al 6 kilo afgevallen. Ik weet dat dit nog verder doorzet, want iedere week is er nog wel een paar ons af. En dat allemaal zonder dat ik honger heb." 

~ Brigitte Wendelgelst

"Jullie zijn goed bezig. Vooral DOORGAAN. Voordat ik dit programma kocht dacht ik dat ik er nog niet klaar voor was. In mijn leven was teveel stress die ik eerst moest verminderen om succesvol aan dit programma te beginnen, dacht ik. Ook dacht ik dat ik het benodigde voedsel niet in huis zou kunnen krijgen. Dat is allemaal niet waar gebleken. Voor mij werkte het prettig om het online te doen. Online is altijd voor handen. Ik ben vaak niet in de gelegenheid wekelijks of dagelijks bij een 'helper' op bezoek te komen. En aan dit programma kan ik werken als ik daar in mijn 'eigen tijd' tijd voor vrij maak. Ik kon altijd terug kijken op het programma wat ik tot dan toe voor handen had. Diverse recepten zijn al blijvertjes. Ik beweeg meer en anders dan voorheen als mijn energie het toelaat."

~ Jetje

“Sinds ik ben gaan eten volgens de principes van de hormoonfactor ben ik 15 kilo afgevallen en tal van klachten armer. Hoofdpijn en migraine zijn verdwenen, de pijn in mijn gewrichten (handen en voeten) is weg, mijn huid is stralender en vitaler en ik heb meer energie. Daarnaast had ik last van een schommelende bloedsuikerspiegel waardoor ik me echt hondsberoerd kon voelen wanneer die te laag werd en ik niet op tijd wat gegeten had. Ik had dus altijd een tas noodrantsoen mee en was daar echt afhankelijk van. Nu is mijn bloedsuiker spiegel weer stabiel. Ook mijn vreetbuien behoren tot het verleden. Die 15 kilo ging er moeiteloos vanaf omdat ik 'echt' ging eten, me weer verzadigd voelde in plaats van altijd maar 'honger' te hebben. En last but not least, mijn menstruatiecyclus is weer gestabiliseerd.”

~ Ingelien Warmerdam

"Niets hield mij tegen om dit programma te kopen. Ik wilde graag meer energie en lekkerder in mijn vel zitten en dat is gelukt! Ik ben en denk weer positiever. Je legt alles heel duidelijk uit. Over voeding waren er een aantal dingen die ik nog wist. Ik dacht dat ik best wel goed bezig was, maar door dit programma kwam ik erachter dat het niet zo was. Het belangrijkste wat mensen over dit programma moeten weten- vind ik -  is de informatie die je krijgt over wat hormonen in je lichaam, als deze niet in balans zijn, kunnen aanrichten." 

~ Yvonne van Haasteren


"Dank voor dit programma! Ik heb in 10 weken veel geleerd. Mijn eetpatroon aangepast. Ik was al op de juiste weg maar dit programma deed er nog een flinke goede stap bovenop. Bewustwording. Lekker eten. De juiste voedingstoffen. Afvallen was geen prio maar dat ging helemaal vanzelf! Nu heb ik een juiste bloedsuikerspiegel. Minder behoefte aan suiker. En ik merk aan mijn lichaam dat deze er ook heel blij mee is. Mijn darmen hebben hun rust gevonden. En dat heeft weer effect op de rest van mijn lichaam. Ik blijf jullie zeker volgen en zal het programma blijven raadplegen. Dank voor jullie support!"

~ Anous Berger


"Ik kon niet zwanger worden op de natuurlijke manier in verband met PCOS. Ik heb tegen het advies in de hormonen aan de kant gegooid en heb mij gehouden aan het hormoonbalansprogramma van De Hormoonfactor. Ik sliep beter, werd vrolijker en het allerbelangrijkste: ik werd na jaren weer ongesteld en heb nu 2 prachtige kinderen! Ik ben ervan overtuigd dat deze levensstijl mij genezen heeft".

~ Liesbeth van der Schaaff

“Ik ben ooit gestart met de boeken en ik vond de materie erg ingewikkeld. Ik was bang dat dat met dit programma ook zou zijn, maar integendeel: ik begrijp het nu veel beter! Ik vond de opbouw van het programma erg goed, ik veranderde met de cursus mee. Heel bijzonder. Bedankt voor de inzichten, ik leef nu veel bewuster. Ik loop alle weken nog eens na om nog meer inzichten te krijgen.”

~ Brigitte Langeveld

“Ik heb aan Het zijn je hormonen! meegedaan omdat ik me al heel lang niet fit voelde, niet vitaal was. Hormonaal liep het allemaal niet goed en ik had overgewicht waar maar geen verandering in kwam, maar juist ieder jaar meer werd. Ik ben als kind opgegroeid met veel suikers, koolhydraten, snoep enz. Dit allemaal te moeten laten staan gaf aardig wat innerlijke strijd...Maar ik heb het wel gedaan, met als resultaat dat ik mij nu vele malen fitter voel. Ik ben energieker en kan veel meer aan! En mijn lichaam vindt het fijn en is aan het veranderen.. Mijn darmen zijn veel rustiger, ik heb geen grote pieken en dalen meer na het eten van de maaltijd waarna ik vaak uitgeblust was. Nu heb ik weer genoeg energie! En wat ook geweldig is, is dat ik gewicht begon te verliezen! De 10 weken zijn nu om en ik ben 12 kilo lichter! Ik heb weer taille en mijn dikke opgezette tweede buik (maaggebied) is weg! Na 16 jaar overgewicht ben ik hier zo blij mee en voel me er super bij! Ik weet niet wat me overkomt 😉 Dus ik ben erg blij met deze nieuwe leefstijl en ben dankbaar dat dit programma op mijn pad is gekomen!!”

~ Agnes Mulder

“Het is gewoon een heel goed programma! De wekelijkse mails van Ralph waren ook fijn als stimulans. De coaches zijn allemaal professioneel opgeleid als Hormoonfactortrainer. En je kunt het hele programma zo vaak doorlopen als je wilt. Ik zou het aanbevelen aan iedereen die tobt met vermoeidheid, maag/darmklachten heeft, overgangsklachten en mensen die willen afvallen. Het is een goed samengesteld programma waarmee het mogelijk is resultaten te behalen. Het programma brengt als basis je hormonen in balans, zodat er veel klachten verminderd kunnen worden en helemaal over kunnen gaan. Het maakt je ook mentaal sterk en je krijgt meer energie."

~ Corine Fuchs

Bekijk het interview met Femke, succesvol deelneemster.

Voor wie is dit
programma geschikt?

Het programma is voor jou als:

Je stap voor stap de Hormoonfactor leefstijl blijvend wilt doorvoeren en alle voordelen hiervan aan den lijve wilt ondervinden.

Je de boeken in de Hormoonfactorserie hebt gelezen, maar merkt dat het nog niet lukt de leefstijl goed toe te passen of vol te houden. Je hebt een houvast, een extra stimulans of een stok achter de deur nodig. Je bent op zoek naar extra kennis en informatie en direct toepasbare tips&tricks.

Je de Hormoonfactor leefstijl te moeilijk vindt en je hulp zoekt om het juiste compromis te vinden dat bij jouw leven past

Je het belangrijk vindt dat je iets kunt volgen in je eigen tijd, waarbij je op elke moment op je gemak alle informatie kunt bekijken en lezen.

Extra ondersteuning door een Hormoonfactorcoach is voor jou als je:

Maatwerk advies wilt om de diepe oorzaken van specifieke lichamelijke klachten en/of hormonale problemen te achterhalen en tot blijvende oplossingen te komen.

Een extra stok achter de deur zoekt en er behoefte aan hebt dat er persoonlijk met je wordt meegekeken en feedback krijgt bij het volgen van het basisprogramma.

Voor wie is dit
programma niet geschikt?

Het programma is niet voor jou als:

Je een man bent.

Je op zoek bent naar de snelste oplossing die niet blijvend is.

Je een voorgekauwd schema zoekt waarbij je zelf niet hoeft na te denken.

Je niet bereid bent aan jezelf te werken en de opdrachten in het programma uit te voeren.

Je de verantwoordelijkheid niet in eigen hand neemt, en alleen anderen of externe factoren de schuld blijft geven.

Je in week 1 alle recepten en weekschema's verwacht, terwijl hier bewust mee gewacht wordt tot week 7 om je zelfredzaamheid te stimuleren en te vergroten door eerst inzicht in je eigen gedrag te krijgen en creatief oplossingen binnen je eigen situatie te bedenken.

Je niet bereid bent dingen als gluten-, zuivel- en suikervrij uit te proberen en liever "gewoon" wilt blijven eten.

Veelgestelde vragen

Als je kiest voor de extra begeleiding via een Hormoonfactorcoach dan word jij persoonlijk gecoacht door een van mijn beste coaches, die door mij opgeleid zijn. Dit zijn gezondheidsprofessionals die tijdens een consult aan de hand van een vragenlijst en jouw persoonlijke situatie jouw eigen hormonale disbalansen ontdekken en een adviesplan op maat maken en jou daarin begeleiden. Je ontdekt precies welke hormonen er bij jou uit balans zijn waardoor jij lichamelijke klachten ervaart of bijvoorbeeld moeite hebt met afvallen, aankomen of weinig energie hebt, en wat je kunt doen om dit te verbeteren. Zij zijn voor jou een continue steun en hulp bij het behalen van jouw doelen op het gebied van jouw gezondheid.

Wat krijg je precies:
- Hormonaal consult met jouw coach (via skype of telefoon)
- Persoonlijk adviesplan op maat

Op de dag dat we starten krijg jij een mail met jouw inloggegevens voor je eigen account op een besloten deel van de Hormoonfactor website. Je kunt hier op elk gewenst moment inloggen. Op het moment dat je inlogt kun je direct starten met module 1. Elke week volgt er een nieuwe module. Tijdens elke week krijg je ook 3 mailtjes van mij in je inbox met aanvullende tips en adviezen, waarbij de laatste mail altijd een evaluatiemoment met specifieke vragen over de afgelopen week is. Je kunt het programma vanuit je 'luie stoel' volgen via computer, laptop, mobiele telefoon, iPad. Je kunt het ook in je eigen tempo.

Als je vragen hebt over de werking van het programma of als je problemen hebt bij het inloggen dan kun je contact opnemen met mijn team via support@dehormoonfactoracademy.com. Mijn team streeft ernaar om je vragen binnen 48 uur te beantwoorden.

Voor algemene vragen over de Hormoonfactor verwijs ik je graag naar onze website: www.dehormoonfactor.nl.

Dit programma is geen quick fix of crash dieet waardoor jouw hormonen compleet in de war raken en je nog verder van je doel afraakt. Je hoeft niet minder te eten en meer te bewegen, waardoor de kans groot is dat je afvalt……en daarna weer aankomt. Je hoeft geen honger te lijden, gekke pillen te slikken, het jojo-effect kan voor altijd aan de kant. Dit programma is een methode om over de hele linie blijvend je gezondheid te verbeteren. Als dat betekent dat je kilo's kwijt moet raken, raak je kilo's kwijt. Als dat betekent dat je juist gewicht aan moet komen, kom je aan.

Ik geloof 100% in de bewezen methode van De hormoonfactor. De ervaring van duizenden andere mensen wijst dat uit. Ik ga ervan uit dat jij een bewuste en doordachte keuze maakt als je dit programma koopt en ik vertrouw erop dat jij er volop induikt en je eigen verantwoordelijkheid voor jouw deel neemt. Er is geen geld- terug-garantie of creditmogelijkheid.

Als je tijdens of na het programma toch graag in samenwerking met één van mijn beste coaches jouw eigen persoonlijke adviesplan wilt ontvangen, op basis van jouw specifieke hormonale disbalans(en) dan kun je op elk moment overstappen. Je betaalt dan alleen de meerkosten, namelijk €230,-. In het welkomstdocument dat je krijgt staat exact beschreven hoe makkelijk dat werkt.

Het is mijn missie om jou kennis te laten maken met de essentiële rol van hormonen bij jouw gezondheid en de natuurlijke manieren waarop jij je hormonale balans kunt herstellen. En uiteraard met de geweldige resultaten die dat oplevert voor specifieke lichamelijke klachten, je energie, je figuur en je immuunsysteem.

Ik geef trainingen, lezingen, schrijf boeken, geef les aan de opleiding Trainer Hormoonfactor en spreek op beurzen en evenementen. Ik ben levensmiddelenadviseur voor bedrijven en supermarkten en ontwikkel gezonde alternatieven voor producten uit de supermarkt, zoals het YAM desembrood en de kant en klare KOOC maaltijden. Omdat ik die missie zo sterk voel, heb ik ervoor gekozen om vanwege tijdgebrek niet meer zelf te coachen. Daarom heb ik de opleiding Trainer Hormoonfactor opgezet, zodat er een heel groot team aan coaches klaarstaat om mensen te helpen.

Ik heb de coaches die aan dit programma meewerken zelf opgeleid en persoonlijk uitgekozen als coach van dit programma. We hebben een jarenlange samenwerking en ik garandeer persoonlijk de goede kwaliteit van deze coaches. Als je zelf een coach uitzoekt via hormoonfactortrainer.nl en je bent niet tevreden - om welke reden dan ook - dan kun je altijd een mail sturen naar info@dehormoonfactor.nl.

 

De weekmenu's zijn hormoonfactor-proof dus er zitten dierlijke producten in. Je kunt aan de recepten wel je eigen draai geven en in één van de bonusdocumenten geef ik ook tips voor vegetariërs. Het is geen strak schema wat je 'moet' volgen, het zijn 4 complete weekmenu's ter inspiratie met elke dag een ontbijt, lunch, diner en enkele snackopties. Je kunt mixen wat je wilt, voor als je bijvoorbeeld iets niet lust.

De factsheets zijn documenten waarin ik inhoudelijk dieper inga op het onderwerp van die week.

In het werkboek staan de actiestappen behorende bij het onderwerp van die week. Het zijn kleine, haalbare stappen die je gaat zetten om in de praktijk ook echt tot resultaat te komen. Oh, en de werkboeken zitten ook nog eens bomvol leuke categorieën: 1) de actiestappen die bij het onderwerp van de week horen 2) een recept van de week (en waarom dit recept hormoonfactor-proof is) 3) tips hoe je onderweg en in gezelschap gezond kunt blijven eten 4) wat eet Ralph en 5) ondersteunende en inspirerende quotes.

Dit is een stap voor stap coaching naar de hormoonfactor lifestyle, zoals Ralph normaal ook coacht. Met dit programma geven wij gehoor aan de wens om alle theorie ook daadwerkelijk op een makkelijke en haalbare manier naar de praktijk te kunnen omzetten.

Er zijn meer deelnemers aan het online programma die de boeken hebben, maar er zelf niet uitkomen, het niet in de praktijk weten te brengen of het niet volhouden. Het online programma geeft jou de tips, tools, actiestappen en inzichten die jou ondersteunen bij een blijvende levensstijl verandering.

Je gaat dus alle informatie elke week meteen in de praktijk brengen, door het zetten van de bijbehorende actiestappen. En zo werk je stap voor stap toe naar een blijvende levensstijlverandering.

Ook alle recepten zijn helemaal nieuw.

Het hormoonfactor programma kent de 80/20 regel: 80% gezond eten en 20% 'gezondigen'. Dat betekent dat je echt wel af en toe een ijsje of patatje of zakje chips of dat overheerlijke toetje kunt eten. Niemand houdt het vol om zichzelf voor altijd dingen te ontzeggen. Het gaat om het lange termijn gemiddelde. Als je basis goed is, kun je echt wel zo nu en dan 'gezondigen'. Aan de hand van het voedingsdagboek dat je krijgt ga je ontdekken waar je wel en niet goed op reageert, zodat je weet waar je van kunt genieten zonder dat het kwaaltjes veroorzaakt of je energie ontneemt. Ikzelf eet ook volgens de 80/20 regel.

Inschrijven 

Als je op onderstaande button klikt kun je DIRECT aan de slag. Op de volgende pagina kies je of je het traject zelfstandig volgt of met extra hulp van een Hormoonfactorcoach.

Onthoud: Er is uiteindelijk niets belangrijker dan jouw gezondheid. En hormonen spelen daarin een essentiële rol.