Trainer/ coach Wencke Merjenberg

October Tree Healthwencke merjenberg hormoonfactor trainer coach..
Meeleweg 84
7711 EP Nieuwleusen
06-53767262

wencke@octobertree.com
www.octobertreehealthcoaching.com

Voedingsadvies/ Trainer Hormoonfactor/ Gezondheidscoaching/ Boodschappencoach

Steeds meer mensen beginnen te vermoeden dat hun voedingspatroon niet bijdraagt aan een optimale gezondheid, of zelfs de oorzaak is van allerlei kwalen. Maar het is erg lastig je weg te vinden in het dichte woud van tegenstrijdige informatie: wat is nu écht gezond, waarom werken diëten niet op de lange termijn en hoe is ‘gezonder leven’ in te passen in een druk (gezins)leven?

Als je je lichaam geeft wat het nodig heeft, qua voeding en levensstijl, heb je een gezond gewicht en voel je je fit, energiek en opgewekt. Simpel toch? Helaas niet… Overgewicht en andere welvaartskwalen worden jammer genoeg vaak al als normaal beschouwd. En zelfs als je hier (nog) niet aan lijdt, kan het heel goed zijn dat je je niet zo fit voelt als je zou willen, dat je veel stress ervaart, dat je huid opspeelt of dat je stofwisseling te wensen overlaat. Allemaal klachten die meestal direct samenhangen met je eetpatroon en levensstijl.

Hoe verander je hier iets aan? Dat is een goede vraag, want het wordt ons tegenwoordig niet makkelijk gemaakt om gezond te leven. Reclames en zelfs officiële voorlichting geven vaak een verkeerd beeld van wat gezond is en wat niet. Ook komt er elke week wel weer een nieuwe afslanktheorie bij, en het ene dieet zou nog beter werken dan het andere.

Als gezondheidscoach en Trainer Hormoonfactor kan ik je helpen. We nemen samen je eetpatroon en levensstijl onder de loep. Vervolgens bepalen we wat wel en wat niet bij jou en jouw dagelijks leven past. Door middel van kleine, relatief makkelijk in te voeren veranderingen, kunnen we zo tot grote successen komen.

Voel je vrij om eens geheel vrijblijvend contact met me op te nemen. We kunnen dan tijdens een consult in mijn praktijk of een telefoon-/Skypegesprek bespreken wat je klachten zijn. Ik leg je vervolgens precies uit wat ik voor je zou kunnen betekenen.

Op mijn site vind je alvast heel veel informatie over mijn holistische visie op gezondheid en de verschillende mogelijkheden die mijn praktijk October Tree Health je te bieden heeft.

www.octobertreehealthcoaching.com
wencke@octobertree.com
06-53767262

Wordpress content guard plugin