boek hans halveert

Nieuw boek | Hans halveert

Hans halveert: Hans van der Beek – een dikke, kettingrokende, bewegingsloze mid-veertiger met een grote dorst bovendien – gaat helemaal op de gezonde toer. Gezondheidscoach Ralph Moorman neemt hem aan het handje naar een gezond en wat langer leven. Hans vertelt over de geschiedenis van zijn buik en zijn worsteling gezond te leven, en Ralph grijpt voortdurend in met tips en vriendelijke, soms ook strenge woorden.

Download hier de preview van Hans halveert: 

Preview Hans halveert

Dit dieetboek-light is gebaseerd op de populaire column in Het Parool, en gaat verder met tips, recepten voor de luie man en achtergrondinformatie over bewuster leven en blijvende gedragsverandering. Dit gebeurt niet in de vorm van opdrachten, maar in de vorm van inzichten. Afslanken is niet het doel maar het gevolg van iets kritischer kijken naar wat je in je mond stopt en welke lichaamsbeweging je hebt op een dag. En belangrijk is ook: het weten waarom je wilt veranderen en dat alleen realistische langetermijnstappen voor blijvend resultaat kunnen zorgen. Daarmee is dit boek ook uitermate geschikt voor mensen die niet geloven in diëten.

Hans van der Beek (1966) is journalist van Het Parool en schrijver. In 2008 verscheen zijn romandebuut Mijn vrouw heet Petra, over een geschiedenisdocent met een obsessie voor Chantal Janzen. Zijn tweede roman verscheen in 2010: Wees gegroet. Samen met Kluun maakte hij het kroegenboek Aan de Amsterdamse nachten.
Ralph Moorman (1976) is gezondheidscoach. Eerder schreef hij De hormoonfactor (CPNB top-60) en Het hormoonbalansdieet. Ook zijn meest recente boek, De boodschappencoach – dat een verhelderend beeld geeft over de producten in de supermarkt. Van deze drie boeken zijn meer dan 100.000 exemplaren verkocht.

Hans van der Beek en Ralph Moorman -> Hans halveert
Prijs €17,50
ISBN 978 90 388 9852 0
160 pagina’s

Bestel hier het boek voor de man die geen moeite wil doen om af te vallen maar het toch wel erg graag wil: Hans halveert

Hans halveert

(Nog geen stemmen)

Laden...

Abonneer
Laat het weten als er
guest
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Anne
Anne
6 jaren geleden

Tof! Ik heb de column altijd met veel plezier gelezen. Is het boek ook verkrijgbaar als e-book?
Groeten Anne

gratis hormoontest

Gratis test!

Meld je aan voor de zelftest en kijk welke hormonen bij jou uit balans zijn. 

-> Meld je aan

Direct aan de slag

  1. Boeken
  2. Begeleiding
  3. Lezingen

opleiding trainer hormoonfactor

Opleiding Trainer Hormoonfactor

Wil jij in 10 dagen alles weten over hormonen en hoe je het hormoonsysteem kan beïnvloeden met leefstijlaanpassingen?

-> Lees hier meer

Gezonder ontbijten? Haal het glutenvrije broodje van YAM!

YAM desem

Gezonde kant en klaar maaltijden? Probeer het met KOOC!

kooc

Mijn favoriete producten met korting? Probeer JouwBox!

jouwbox

Gezond koken? Probeer de maaltijdbox van Ekomenu!