Nieuw boek | Hans halveert

Hans halveert: Hans van der Beek – een dikke, kettingrokende, bewegingsloze mid-veertiger met een grote dorst bovendien – gaat helemaal op de gezonde toer. Gezondheidscoach Ralph Moorman neemt hem aan het handje naar een gezond en wat langer leven. Hans vertelt over de geschiedenis van zijn buik en zijn worsteling gezond te leven, en Ralph grijpt voortdurend in met tips en vriendelijke, soms ook strenge woorden.

Download hier de preview van Hans halveert

Dit dieetboek-light is gebaseerd op de populaire column in Het Parool, en gaat verder met tips, recepten voor de luie man en achtergrondinformatie over bewuster leven en blijvende gedragsverandering. Dit gebeurt niet in de vorm van opdrachten, maar in de vorm van inzichten. Afslanken is niet het doel maar het gevolg van iets kritischer kijken naar wat je in je mond stopt en welke lichaamsbeweging je hebt op een dag. En belangrijk is ook: het weten waarom je wilt veranderen en dat alleen realistische langetermijnstappen voor blijvend resultaat kunnen zorgen. Daarmee is dit boek ook uitermate geschikt voor mensen die niet geloven in diëten.

Hans van der Beek (1966) is journalist van Het Parool en schrijver. In 2008 verscheen zijn romandebuut Mijn vrouw heet Petra, over een geschiedenisdocent met een obsessie voor Chantal Janzen. Zijn tweede roman verscheen in 2010: Wees gegroet. Samen met Kluun maakte hij het kroegenboek Aan de Amsterdamse nachten.
Ralph Moorman (1976) is gezondheidscoach. Eerder schreef hij De hormoonfactor (CPNB top-60) en Het hormoonbalansdieet. Ook zijn meest recente boek, De boodschappencoach – dat een verhelderend beeld geeft over de producten in de supermarkt. Van deze drie boeken zijn meer dan 100.000 exemplaren verkocht.

Hans halveert

(Nog geen stemmen)

Laden...

Abonneer
Laat het weten als er
guest
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Anne
Anne
7 jaren geleden

Tof! Ik heb de column altijd met veel plezier gelezen. Is het boek ook verkrijgbaar als e-book?
Groeten Anne

Over de schrijver

Ir. Ralph Moorman is specialist op het gebied van voeding en hormonen. Op de Wageningen Universiteit (levensmiddelentechnologie) heeft hij veel geleerd over voeding en zich vervolgens verdiept in de relatie van voeding tot ons hormoonsysteem.

hormonen in balans e-book

Gratis e-book!

Maar liefst 69 pagina's: + hormoon test + 18 lekkere recepten + 10 gezonde dagschema's (tevens aanmelding voor mijn nieuwsbrief).

Door mij aan te melden geef ik toestemming om mijn gegevens te verwerken zoals beschreven in onze privacy verklaring

Your data is safe with us