COMBI-DEAL:

snel en effectief  een gezonde leefstijl (20% korting)

next-de-hormoonfactor

Minder lichamelijke klachten, meer energie en nog een mooi lijf ook!

Start direct: nu voor 20% korting (maar 1,40 per dag). Dat is minder dan de prijs van een kop koffie.

Kun je niet kiezen uit onze twee online programma's 'Het zijn je hormonen' en De Kookcoach?

Dat hoeft ook niet! Je kunt nu beide programma's combineren. Je bespaart dan maar liefst 40 euro. Dat betekent dus dat jij voor 1,40 euro per dag (dat is minder dan de prijs voor een kop koffie) snel en effectief je leefstijl blijvend verbeterd.

Deze twee programma's bieden jou de snelste weg naar een blijvende gezonde levensstijl,

zonder dat het jou uitzoekwerk, veel tijd en frustratie kost.

 

Hoe werkt het

Stap 1: Kies of je met of zonder begeleiding wilt (geldt alleen voor het 12 weken programma)

Stap 2: Kies via de buttons met welk programma je wilt beginnen

 

Als je bij het 12 weken programma 'Het zijn je hormonen' kiest voor de extra begeleiding via een Hormoonfactorcoach dan word jij persoonlijk gecoacht door een van mijn beste coaches. Zij is door mij persoonlijk opgeleid. Deze gezondheidsprofessional ontdekt tijdens een consult - aan de hand van een vragenlijst en jouw persoonlijke situatie - jouw eigen hormonale disbalansen. Dan wordt er een adviesplan op maat voor jou gemaakt en daarin wordt jij begeleid.

Je ontdekt welke hormonen er bij jou uit balans zijn waardoor jij lichamelijke klachten ervaart of bijvoorbeeld moeite hebt met afvallen, aankomen of weinig energie hebt, en wat je kunt doen om dit te verbeteren. Deze coach is voor jou een steun, vraagbaak en hulp bij het behalen van jouw doelen op het gebied van jouw gezondheid.

Welke begeleiding krijg je ter waarde van €230,- extra:

Hormonaal consult met jouw coach (via skype of telefoon)

Persoonlijk adviesplan op maat

3 extra contactmomenten met jouw coach

Stel al je vragen via email

Feedback moment

Evaluatiegesprek

Let op: Als je voor de 1-op-1 begeleiding kiest dan begin je eerst met het 12 weken programma. Bij het 4 weken programma wordt geen begeleiding aangeboden.

Let op: als je eenmaal jouw keus gemaakt hebt, is het technisch niet mogelijk de volgorde van het programma te veranderen!

Aan het einde van de laatste week van het lopende programma (het eerste programma waarmee jij start) krijg je een mail met de aankondiging van de start van het tweede programma. Je hoeft zelf niks te doen om dit programma te starten, deze start automatisch. Deze startdatum is niet aan te passen (te vervroegen of te verlaten), maar je houdt altijd toegang en je kunt het volgen op het moment dat het jou uitkomt.

Samenvattend

20% korting bij aankoop beide programma's

€ 160 (1,40 euro per dag)

  • Zelf kiezen met welk programma je begint
  • Het 2e programma start automatisch na het 1e programma
  • Begeleiding met een coach alleen bij het 12 weken coaching programma (coaching is € 230 euro extra)
  • Besloten Facebook Community voor al jouw algemene vragen
  • Deze 20% korting actie geldt alleen voor 2018

Veelgestelde vragen over het 12 weken programma 'Het zijn je hormonen'.

Wat houdt de extra begeleiding in?

Als je kiest voor de extra begeleiding via een Hormoonfactorcoach dan word jij persoonlijk gecoacht door een van mijn beste coaches, die door mij opgeleid zijn. Dit zijn gezondheidsprofessionals die tijdens een consult aan de hand van een vragenlijst en jouw persoonlijke situatie jouw eigen hormonale disbalansen ontdekken en een adviesplan op maat maken en jou daarin begeleiden. Je ontdekt precies welke hormonen er bij jou uit balans zijn waardoor jij lichamelijke klachten ervaart of bijvoorbeeld moeite hebt met afvallen, aankomen of weinig energie hebt, en wat je kunt doen om dit te verbeteren. Zij zijn voor jou een continue steun en hulp bij het behalen van jouw doelen op het gebied van jouw gezondheid.

Wat krijg je precies:
- Hormonaal consult met jouw coach (via skype of telefoon)
- Persoonlijk adviesplan op maat

Hoe krijg ik toegang tot het programma?

Op de dag dat we starten krijg jij een mail met jouw inloggegevens voor je eigen account op een besloten deel van de Hormoonfactor website. Je kunt hier op elk gewenst moment inloggen. Op het moment dat je inlogt kun je direct starten met module 1. Elke week volgt er een nieuwe module. Tijdens elke week krijg je ook 3 mailtjes van mij in je inbox met aanvullende tips en adviezen, waarbij de laatste mail altijd een evaluatiemoment met specifieke vragen over de afgelopen week is. Je kunt het programma vanuit je 'luie stoel' volgen via computer, laptop, mobiele telefoon, iPad. Je kunt het ook in je eigen tempo.

Waar kan ik terecht als ik vragen heb?

Als je vragen hebt over de werking van het programma of als je problemen hebt bij het inloggen dan kun je contact opnemen met mijn team via support@dehormoonfactoracademy.com. Mijn team streeft ernaar om je vragen binnen 48 uur te beantwoorden.

Voor algemene vragen over de Hormoonfactor verwijs ik je graag naar onze website: www.dehormoonfactor.nl.

Wat is het verschil tussen dit programma en een dieet?

Dit programma is geen quick fix of crash dieet waardoor jouw hormonen compleet in de war raken en je nog verder van je doel afraakt. Je hoeft niet minder te eten en meer te bewegen, waardoor de kans groot is dat je afvalt……en daarna weer aankomt. Je hoeft geen honger te lijden, gekke pillen te slikken, het jojo-effect kan voor altijd aan de kant. Dit programma is een methode om over de hele linie blijvend je gezondheid te verbeteren. Als dat betekent dat je kilo's kwijt moet raken, raak je kilo's kwijt. Als dat betekent dat je juist gewicht aan moet komen, kom je aan.

Is er garantie mogelijk?

Ik geloof 100% in de bewezen methode van De hormoonfactor. De ervaring van duizenden andere mensen wijst dat uit. Ik ga ervan uit dat jij een bewuste en doordachte keuze maakt als je dit programma koopt en ik vertrouw erop dat jij er volop induikt en je eigen verantwoordelijkheid voor jouw deel neemt. Er is geen geld- terug-garantie of creditmogelijkheid.

Kan ik overstappen naar extra begeleiding door een hormoonfactorcoach?

Als je tijdens of na het programma toch graag in samenwerking met één van mijn beste coaches jouw eigen persoonlijke adviesplan wilt ontvangen, op basis van jouw specifieke hormonale disbalans(en) dan kun je op elk moment overstappen. Je betaalt dan alleen de meerkosten, namelijk €230,-. In het welkomstdocument dat je krijgt staat exact beschreven hoe makkelijk dat werkt.

Kan ik ook door jou gecoacht worden?

Het is mijn missie om jou kennis te laten maken met de essentiële rol van hormonen bij jouw gezondheid en de natuurlijke manieren waarop jij je hormonale balans kunt herstellen. En uiteraard met de geweldige resultaten die dat oplevert voor specifieke lichamelijke klachten, je energie, je figuur en je immuunsysteem.

Ik geef trainingen, lezingen, schrijf boeken, geef les aan de opleiding Trainer Hormoonfactor en spreek op beurzen en evenementen. Ik ben levensmiddelenadviseur voor bedrijven en supermarkten en ontwikkel gezonde alternatieven voor producten uit de supermarkt, zoals het YAM desembrood en de kant en klare KOOC maaltijden. Omdat ik die missie zo sterk voel, heb ik ervoor gekozen om vanwege tijdgebrek niet meer zelf te coachen. Daarom heb ik de opleiding Trainer Hormoonfactor opgezet, zodat er een heel groot team aan coaches klaarstaat om mensen te helpen.

Hoe weet ik of mijn coach goed genoeg is?

Ik heb de coaches die aan dit programma meewerken zelf opgeleid en persoonlijk uitgekozen als coach van dit programma. We hebben een jarenlange samenwerking en ik garandeer persoonlijk de goede kwaliteit van deze coaches. Als je zelf een coach uitzoekt via hormoonfactortrainer.nl en je bent niet tevreden - om welke reden dan ook - dan kun je altijd een mail sturen naar info@dehormoonfactor.nl.

 

Zijn de weekmenu's ook geschikt voor vegetariërs?

De weekmenu's zijn hormoonfactor-proof dus er zitten dierlijke producten in. Je kunt aan de recepten wel je eigen draai geven en in één van de bonusdocumenten geef ik ook tips voor vegetariërs. Het is geen strak schema wat je 'moet' volgen, het zijn 4 complete weekmenu's ter inspiratie met elke dag een ontbijt, lunch, diner en enkele snackopties. Je kunt mixen wat je wilt, voor als je bijvoorbeeld iets niet lust.

Wat zijn de Factsheets precies?

De factsheets zijn documenten waarin ik inhoudelijk dieper inga op het onderwerp van die week.

Wat zijn de werkboeken precies?

In het werkboek staan de actiestappen behorende bij het onderwerp van die week. Het zijn kleine, haalbare stappen die je gaat zetten om in de praktijk ook echt tot resultaat te komen. Oh, en de werkboeken zitten ook nog eens bomvol leuke categorieën: 1) de actiestappen die bij het onderwerp van de week horen 2) een recept van de week (en waarom dit recept hormoonfactor-proof is) 3) tips hoe je onderweg en in gezelschap gezond kunt blijven eten 4) wat eet Ralph en 5) ondersteunende en inspirerende quotes.

Ik heb alle boeken al. Wat is de toegevoegde waarde van dit programma?

Dit is een stap voor stap coaching naar de hormoonfactor lifestyle, zoals Ralph normaal ook coacht. Met dit programma geven wij gehoor aan de wens om alle theorie ook daadwerkelijk op een makkelijke en haalbare manier naar de praktijk te kunnen omzetten.

Er zijn meer deelnemers aan het online programma die de boeken hebben, maar er zelf niet uitkomen, het niet in de praktijk weten te brengen of het niet volhouden. Het online programma geeft jou de tips, tools, actiestappen en inzichten die jou ondersteunen bij een blijvende levensstijl verandering.

Je gaat dus alle informatie elke week meteen in de praktijk brengen, door het zetten van de bijbehorende actiestappen. En zo werk je stap voor stap toe naar een blijvende levensstijlverandering.

Ook alle recepten zijn helemaal nieuw.

'Moet' ik voor altijd zuivelvrij, glutenvrij en suikervrij eten? Mag ik nog smokkelen?

Het hormoonfactor programma kent de 80/20 regel: 80% gezond eten en 20% 'gezondigen'. Dat betekent dat je echt wel af en toe een ijsje of patatje of zakje chips of dat overheerlijke toetje kunt eten. Niemand houdt het vol om zichzelf voor altijd dingen te ontzeggen. Het gaat om het lange termijn gemiddelde. Als je basis goed is, kun je echt wel zo nu en dan 'gezondigen'. Aan de hand van het voedingsdagboek dat je krijgt ga je ontdekken waar je wel en niet goed op reageert, zodat je weet waar je van kunt genieten zonder dat het kwaaltjes veroorzaakt of je energie ontneemt. Ikzelf eet ook volgens de 80/20 regel.