De Kookcoach

Leer lekker en
gezond koken

En verbeter je eetpatroon voor altijd

next-de-hormoonfactor

Alle kennis, motivatie en inspiratie die jij nodig hebt voor een blijvend gezond voedingspatroon.

Nooit meer die frustratie (‘je kunt tegenwoordig niks meer eten’), terugvallen in oude voedingspatronen en alles zelf uitvogelen (hallo vrije tijd!)

Start direct: nu voor nog geen 1,80 euro per dag. Snel en effectief naar een beter voedingspatroon voor minder dan de prijs van een kop koffie.

Waarom een online programma over koken?

We hebben de afgelopen jaren gemerkt dat het niet iedereen lukt om tot een gezond voedingspatroon te komen door alleen het lezen van de boeken. Het realiseren van een nieuw voedingspatroon gaat namelijk over gedragsverandering en het daadwerkelijk aan de slag gaan met de zoektocht naar de leefstijl die bij jou past.

Op het gebied van voeding kregen we veel vragen over welke producten je het best in de supermarkt kunt kopen, hoe je het gezondst kunt bereiden, hoe je verse voeding veilig kunt bewaren en hoe de Hormoonfactor voeding makkelijker te implementeren is in de thuissituatie. En daarnaast natuurlijk of we meer recepten en kookinspiratie kunnen geven.

Daarom hebben we De Kookcoach ontwikkeld!

Lees verder

4 weken begeleiding naar een beter voedingspatroon. Je krijgt niet alleen een heerlijk weekmenu met 7 ontbijtjes, lunches, diners, snacks en 10 gezonde sausjes maar daarnaast motiveren we jou 4 weken lang, gaan we samen op supermarktsafari, leer jij op een gezonde manier eten te bereiden en leer je handige trucjes om eten te bewaren en mee te nemen.

Eten volgens de richtlijnen van De hormoonfactor wordt als sinds 2009 succesvol toegepast door artsen, gezondheidscoaches, huidspecialisten, personal trainers en andere professionals die mensen begeleiden die willen afvallen of aankomen, of hormonale- en/of spijsverteringsklachten hebben.

Denk aan problemen met de ontlasting of menstruatie, klachten als candida, prikkelbare darm syndroom, bijnieruitputting, auto-immuunziekten, een trage schildklier en nog veel meer.

Inklappen

Inschrijven

Je staat er gelukkig niet alleen voor. Wij helpen je gedurende deze 4 weken en na die tijd blijf je toegang houden tot het online kookprogramma en de besloten Facebook groep voor al jouw vragen!

Combi-deal

Nu 20% korting in combinatie met 'Het zijn je hormonen' programma.

Deze twee programma's samen bieden jou de snelste weg naar een blijvende, gezonde levensstijl.

Als je op onderstaande button klikt dan kom je op de pagina uit waar je gebruik kunt maken van de combi-deal met het 12 weken begeleidingsprogramma 'Het zijn je hormonen'.

Gezond en lekker eten kan prima samen! 

Wat gaan we samen doen?

Stap voor stap integreren we 1 blijvende verandering per keer in jouw voedingspatroon.

Week 1 - Motivatie: blijvend volhouden

Voordat je begint met koken willen we je in de eerste week eerst tips geven om jouw motivatie voor lange tijd te behouden zodat je na deze vier weken begeleiding het aangeleerde kookpatroon vol kan houden. Daarnaast krijg je achterliggende informatie over het belang van een goede hormoonbalans, calorieën versus hormonen en eetgedrag.

Week 2- Kopen: op supermarktsafari

In week twee gaan we de supermarkt in. We leren je welke basisingrediënten in jouw kastje thuishoren. Daarnaast welke superfoods (ofwel supervoeding) aanraders zijn. Ook vertellen we over welke eiwitten, koolhydraten en vetten hormoonfactorproof zijn. En tot slot geven we informatie over: de voordelen van biologische voeding, etiketten lezen, én dat een aantal gemaksproducten prima binnen een gezonde levensstijl passen.

Week 3- Bereiden: verantwoord koken

Het eten daadwerkelijk bereiden doen we in week drie. We geven je 6 regels mee om verantwoord te koken en geven je een lijstje met must haves & nice-to-haves kitchen tools die het bereiden makkelijker maken. Daarnaast ontvang je tips om tijd en kosten te besparen, verantwoorde alternatieven voor ongezonde voeding en tips hoe je jouw kinderen laat meegenieten!

Week 4- Bewaren: restjes & kliekjes

De laatste week praten we over restjes en kliekjes. Waar je op moet letten bij de verpakking, hoe je het beste jouw ontbijt of lunch mee kunt nemen ‘on the go’ en geven we anti-verspiltips.

Tijdens deze vier weken geven we jou ook hele interessante bonussen! Check:

 

Tips om uit eten te gaan

Weekmenu en boodschappenlijst

Welke hormonen hebben invloed op je gewicht

Gezonde dranken

Lijst te vermijden toevoegingen

Hygiëne in de keuken

De voorbereidende werkzaamheden

Groenten en fruit bewaren zonder plastic

Bewaren in koelkast en diepvries

7 dagen ontbijt, lunch, diner en snacks

Wat krijg je?

4 weken online programma

€ 50

  • 4 Modules
  • 4 Video's
  • 4 Werkboeken
  • 9 Bonus documenten
  • 1 compleet weekmenu (28 recepten)
  • Besloten Facebook Community met 1 x per maand LIVE aanwezigheid van Leen Pairon voor het beantwoorden van al jouw vragen

Ervaring van anderen

“De Kookcoach is top! Gelijk praktisch toe te passen, duidelijk opgezet en goed uitgelegd.”

~ Katja Smet

Uitleg van de vier weken..

Voor wie is dit kook-
programma geschikt?

Het kookprogramma is voor jou als:

Je stap voor stap een nieuw voedingspatroon blijvend wilt doorvoeren en alle voordelen hiervan aan den lijve wilt ondervinden.

Je het boek Het hormoonbalansdieet hebt gelezen, maar merkt dat het nog niet lukt de veranderingen goed toe te passen of vol te houden.

Je een houvast, een extra stimulans of een stok achter de deur nodig hebt.

Je het belangrijk vindt dat je iets kunt volgen in je eigen tijd, waarbij je op elk moment op je gemak alle informatie kunt bekijken en lezen.

Voor wie is dit kook-
programma niet geschikt?

Het kookprogramma is niet voor jou als:

Je op zoek bent naar de snelste oplossing die niet blijvend is.

Je een voorgekauwd schema zoekt waarbij je zelf niet hoeft na te denken.

Je niet bereid bent dingen als gluten-, zuivel- en suikervrij uit te proberen en liever "gewoon" wilt blijven eten.

Veelgestelde vragen.

Hoe krijg ik toegang tot het kookprogramma?

Op de dag dat we starten krijg jij een mail met jouw inloggegevens voor je eigen account op een besloten deel van de Hormoonfactor website. Je kunt hier op elk gewenst moment inloggen. Op het moment dat je inlogt kun je direct starten met module 1. Elke week volgt er een nieuwe module. Tijdens elke week krijg je ook 3 mailtjes van mij in je inbox met aanvullende tips en adviezen, waarbij de laatste mail altijd een evaluatiemoment met specifieke vragen over de afgelopen week is. Je kunt het programma vanuit je 'luie stoel' volgen via computer, laptop, mobiele telefoon, iPad. Je kunt het ook in je eigen tempo volgen.

Waar kan ik terecht als ik vragen heb?

Als je vragen hebt over de werking van het programma of als je problemen hebt bij het inloggen dan kun je contact opnemen met mijn team via support@dehormoonfactoracademy.com. Mijn team streeft ernaar om je vragen binnen 48 uur te beantwoorden.

Voor algemene vragen over de Hormoonfactor verwijs ik je graag naar onze website: www.dehormoonfactor.nl.

Wat is het verschil tussen dit kookprogramma en een dieetboek?

Dit kookprogramma is geen receptenboek maar geeft online ondersteuning bij het hele eetproces. Je krijgt opdrachten mee en ontvang motivatie mailtjes gedurende 4 weken. Gedurende deze 4 weken moet je ook echt zelf aan de slag om jouw voedingspatroon aan te passen. 

Is er garantie mogelijk?

Ik geloof 100% in het voedingspatroon van De hormoonfactor. De ervaring van duizenden andere mensen wijst dat uit. Ik ga ervan uit dat jij een bewuste en doordachte keuze maakt als je dit kookprogramma koopt en ik vertrouw erop dat jij er volop induikt en je eigen verantwoordelijkheid voor jouw deel neemt. Er is geen geld- terug-garantie of creditmogelijkheid.

Zijn de recepten ook geschikt voor vegetariërs?

Bij elk recept met vis, vlees of gevogelte staat een vegetarisch alternatief aangegeven

Wat zijn de bonussen precies?

De bonussen zijn documenten waarin ik inhoudelijk dieper inga op bepaalde onderwerpen rond voeding.

Wat zijn de werkboeken precies?

In het werkboek staan de actiestappen behorende bij het onderwerp van die week. Het zijn kleine, haalbare stappen die je gaat zetten om in de praktijk ook echt tot resultaat te komen. 

Ik heb Het hormoonbalansdieet boek al. Wat is de toegevoegde waarde van dit programma?

Dit is een stap voor stap coaching naar de hormoonfactor voedingspatroon, zoals wij normaal ook coachen. Met dit programma geven wij gehoor aan de wens om alle theorie ook daadwerkelijk op een makkelijke en haalbare manier naar de praktijk te kunnen omzetten.

Er zijn meer deelnemers aan het online kookprogramma die het boek hebben, maar er zelf niet uitkomen, het niet in de praktijk weten te brengen of het niet volhouden. Het online kookprogramma geeft jou de tips, actiestappen en inzichten die jou ondersteunen bij een blijvende verandering in jouw voedingspatroon.

Je gaat dus alle informatie elke week meteen in de praktijk brengen, door het zetten van de bijbehorende actiestappen. En zo werk je stap voor stap toe naar een blijvende voedingsverandering.

Ook alle recepten zijn helemaal nieuw.

'Moet' ik voor altijd zuivelvrij, glutenvrij en suikervrij eten? Mag ik nog smokkelen?

De Kookcoach kent de 80/20 regel: 80% gezond eten en 20% 'gezondigen'. Dat betekent dat je echt wel af en toe een ijsje of patatje of zakje chips of dat overheerlijke toetje kunt eten. Niemand houdt het vol om zichzelf voor altijd dingen te ontzeggen. Het gaat om het lange termijn gemiddelde. Als je basis goed is, kun je echt wel zo nu en dan 'gezondigen'. 

Meedoen? 

Van uitstel komt afstel dus waarom beginnen we niet vandaag...