KOOC in de gym verkrijgbaar!

Wat is het toch leuk als mensen spontaan contact opnemen en vragen of er in hun bedrijf KOOC verkocht kan worden. Een mooi voorbeeld is Jurre van Maaren van PTone. Ik stel hem graag aan de hand van een aantal vragen aan jou voor:

Wie ben je en waar kunnen mensen je vinden?

Mijn naam is Jurre van Maaren en ik ben de eigenaar van twee bedrijven. PTone (Personal Training en Lifestyle club gevestigd in Amersfoort) is één van deze bedrijven waar ik met veel plezier werk en ook continue wil blijven verbeteren om de waarde die mijn klanten willen, verdienen en nodig hebben te blijven geven.

Hoe is het idee geboren om een gym te starten?

Mijn missie is mensen helpen om gezonder en vitaler in het leven te staan. Voor iedereen is dit anders en dat maakt het zo mooi omdat iedereen net even op een andere manier begeleiding nodig heeft. Het idee om dit met andere trainers, coaches en therapeuten naar buiten te dragen speelt al erg lang. Voor mij voelt het alsof ik op deze manier door samen te werken nog meer mensen kan helpen.

Wat is de reden om kant-en-klaar maaltijden aan te bieden in de gym?

De maaltijden van KOOC brengen mij in staat mijn klanten veel waarde te leveren op het gebied van hun gezondheid. Naast de kwaliteit van de ingrediënten spreken de filosofie en de man achter de maaltijden mij aan.

Waarom KOOC en niet een ander concept?

In feite heb ik hier al deels antwoord op gegeven met als aanvulling dat ik de prijs ook zeer aantrekkelijk vind. En niet te vergeten, de klantenservice is fantastisch!

Merk je dat de gymleden genoeg hebben aan 1 maaltijd? Zo niet, wat voegen ze er aan toe?

Mensen die via PTone de maaltijden bestellen zijn over de portiegrote zeer tevreden. Zelf voeg ik af en toe nog een klodder sesampasta toe en een klein beetje rauwkost.

Welke maaltijd is jouw favoriet?

De kabeljauw met spinaziepesto maaltijd. Deze maaltijd eet ik altijd samen met mijn dochter omdat zij hier ook gek op is.  Om te bereiden gebruik ik altijd een steamer. Warm is de maaltijd het lekkerste, maar koud, omdat ik bijvoorbeeld onderweg ben, gaat deze er met net zo’n gemak in 😉

Welke maaltijden mis je nog?

Een specifieke maaltijd mis ik niet, maar het zou echt geweldig zijn als er een maaltijd met boekweit komt. Dit is zo’n mooi ingrediënt en past helemaal binnen het assortiment als je het mij vraagt. Ook maaltijden met wild/ vlees/ gevogelte van grasgevoerde dieren én orgaanvlees zouden een aanvulling zijn.

Welke tip wil je ons meegeven?

De verpakking is erg mooi, alleen wat aan de grote kant als je het mij vraagt. Blijf zeker jullie klanten om input en ideeën vragen en ga zo door met de klantenservice.

Jurre van Maaren

www.ptone.nl

(1stemmen, gemiddeld: 5,00 van de 5)

Loading...

Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
Abonneren op

gratis hormoontest

Gratis test!

Meld je aan voor de zelftest en kijk welke hormonen bij jou uit balans zijn. 

-> Meld je aan

Direct aan de slag

Wij stappen in op de plek waar jij op dit moment staat. Zelf aan de slag met onze boeken? Online begeleiding van ons? Of liever 1 op 1 afspreken met een collega van Ralph in de buurt?

-> Bekijk onze producten

opleiding trainer hormoonfactor

Opleiding Trainer Hormoonfactor

Wil jij in 10 dagen alles weten over hormonen en hoe je het hormoonsysteem kan beïnvloeden met leefstijlaanpassingen?

-> Lees hier meer

Gezonder ontbijten? Haal het glutenvrije broodje van YAM!

YAM desem

Gezonde kant en klaar maaltijden? Probeer het met KOOC!

kooc

Mijn favoriete producten met korting? Probeer JouwBox!

jouwbox