Kindje krijgen met PCOS

Auteur: Hormoonfactor

Angela Smeding: Ik was gediagnosticeerd als PCOS. Ik had geen eisprong, een hoog testosteron gehalte en cystes in de baarmoeder.

Na ooit een kuur gehad te hebben van de gynaecoloog waar ik helemaal van slag van werd (om de eisprong op gang te brengen) heb ik voor mezelf besloten het anders aan te pakken. Ik ben op onderzoek gegaan en in die zoektocht stuitte ik op De hormoonfactor methode.

Mijn levensstijl was niet bevorderlijk voor mijn lichaam en een kindje krijgen met PCOS dat lukt niet. Ook had ik inmiddels vitiligo in mijn gezicht gekregen, lactose intolerantie, een benauwd gevoel, en af en toe allergische aanvallen op verschillende dingen.

Het roer moest om! Hoe deed ik dat?

  1. Ik heb ik mijn stress gereduceerd.
  2. Mijn voeding aangepakt.
  3. Begonnen met acupunctuur.
  4. Een stapje minder hard gaan werken.
  5. En aan mijn suikerverslaving gaan werken.

Na een half jaar stond ik opeens met een positief testje in mijn hand. Zeer onwerkelijk. Ik had er zo’n twee jaar voor uitgetrokken. We stonden allebei met onze mond vol tanden. Echt bizar.

Het was een zware zwangerschap, maar met de kleine is alles goed gegaan. Hij eet biologisch, krijgt nog steeds borstvoeding, groeit goed, is nooit ziek, en is bij een kinderziekte binnen no time beter (toeval?)

Ontzettend bedankt voor het feit dat ik door jouw boeken een onwijs lief gezond en vrolijk baby’tje op de wereld heb mogen zetten!

Overzicht hormoonfactor ervaringen

Over de schrijver

Dit zijn ingezonden teksten geschreven door cliënten, volgers of recensisten ter inspiratie en verduidelijking van het concept 'de hormoonfactor'.

hormonen in balans e-book

Gratis e-book!

Maar liefst 69 pagina's: + hormoon test + 18 lekkere recepten + 10 gezonde dagschema's (tevens aanmelding voor mijn nieuwsbrief).

Door mij aan te melden geef ik toestemming om mijn gegevens te verwerken zoals beschreven in onze privacy verklaring

Your data is safe with us

Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties