Trainer/ coach Petra van Garderen

Petra van Garderenhormooncoach petra van garderen
In evenwicht met Petra
Stephensonweg 14
4207 TD Gorinchem

06-13400904
www.voedingscoachgorinchem.nl
info@voedingscoachgorinchem.nl

Voedingscoach, Beweegcoach, Kindervoedingscoach, Wereldmasseur

Wie is voedingscoach Petra?

Ik weet als geen ander hoe lastig het is om goed in je vel te zitten en op gewicht te blijven. Ik heb ook van alles geprobeerd door de jaren heen zoals sporten bij Ladyline, proteïnedieet, metabolic balance-eten. Het had altijd tijdelijk resultaat omdat ik een foefje leerde en dat kon ik niet volhouden. Hoe moet ik het dan wel aanpakken, want nog zwaarder worden wilde ik beslist niet. Gelukkig heb ik inzicht gekregen door het volgen van diverse opleidingen, waaronder Trainer Hormoonfactor bij Ralph Moorman en kindervoedingscoach bij Amber Alberda. Ook heb ik mijn diploma van de opleiding Beweegcoach bij Sonnevelt gehaald. Met alle kennis heb ik mijn voedingspatroon aangepast, ben ik meer divers en structureel gaan bewegen, viel 10 kilo af en voel me beter dan ooit.

Stress – bewegen en ontspanningsmassages

Het werd mij tijdens mijn opleidingen ook duidelijk, dat chronische stress een slopende factor is. Door stress krijgen we vitamine B-tekort, slaapproblemen en gaat er van alles ontsteken in ons lichaam. Bewegen en ontspannen zijn hierbij onmisbaar. Ik bied persoonlijke en intensieve begeleiding aan met wekelijkse coach- en beweegmomenten in het Voel je goed-traject. En daarbij vind ik het belangrijk om diverse ontspanningsmassages te kunnen aanbieden. Ik heb verschillende massage-opleidingen gedaan om mij nu Wereldmasseur te kunnen noemen. Ook dat vind je terug in het Voel je goed-traject.

Mijn specialisaties

Los consult

Je kunt in een los consult je vragen stellen hoe je met voeding en bewegen je hormoonbalans herstelt en daardoor weer bepaalde klachten of auto-immuunziekten kunt verbeteren. Als je zwanger bent of wilt worden is het helemaal aan te raden goed na te denken over heilzame voeding en supplementen, die door je lichaam worden opgenomen. Graag adviseer ik je hierbij. Ook kan ik je wegen (tenzij je zwanger bent of een pacemaker hebt) en je bloeddruk meten. Ik verras je graag met lekkere recepten en tips. Heb je een specifieke vraag of probleem, dan hoor ik deze graag voor ons consult. Daardoor kan ik me goed voorbereiden en haal jij het meeste rendement uit je afspraak.

LeefstijlAdvies

Online:  vragenlijst vooraf per mail en bijbehorend consult via skype of videobellen. Je krijgt de uitslag per mail toegezonden en kunt daarmee aan de slag om je weerstand te verhogen en daarbij doelgericht de juiste voedingssupplementen en voeding inzetten.

In de praktijk: Anamnese | hormonale analyse | stressanalyse | voedingsanalyse | bloeddrukmeting |

Je ontvangt naar aanleiding van bovenstaande onderzoeken een map met daarin jouw persoonlijk LeefstijlAdvies: uitslag hormonale analyse | uitslag stressanalyse | conclusie voedingsadvies | trainingsadvies | ontspanningsadvies | supplementenadvies| uitslag weeg- en meetmoment 

Voel je goed-traject

(consulten van 90 minuten; minimaal 4 en maximaal 12 naar behoefte)

Voor dit traject is het LeefstijlAdvies onze eerste kennismaking en de leidraad voor mijn begeleiding aan jou. Hierna zullen wij elkaar wekelijks treffen, waarbij ik je in ieder geval bij het eerste consult en laatste consult zal meten en wegen. Tevens kun je al jouw vragen en onzekerheden met me delen, waarna we op zoek gaan naar de juiste antwoorden en handvatten die bij jou passen. Vervolgens krijg je van mij een personal training, die zo’n 45 minuten zal duren. Naast onze afspraken ontvang je van mij tevens elke week ondersteunende en leerzame informatie, recepten en 2x een massage van 30 minuten. Met het Voel je goed-traject maak je een geweldige start naar een gezondere leefstijl. Daarbij leer je je eigen lichaam goed kennen en nog belangrijker je leert wat je kunt doen om je zo vitaal mogelijk te voelen.

Je kunt bij mij ook terecht voor een los voedingsconsult of een Lekker in je vel-traject voor kinderen.

Neem de regie in eigen hand en zet die eerste stap die nodig is. Ik wil je graag op weg helpen en jouw wegwijzer zijn.

 

petra van garderen