Trainer/ coach Dianne Knoren

Tjoozzdianne knoren
Dianne Knoren
Veendijk 10
1689 WB Zwaag

06-10941803
info@tjoozz.com
www.tjoozz.com

Boodschappencoach, Coaching, Hormoon analyse, Voedingsadvies

Mijn naam is Dianne Knoren, geboren in het mooie Limburg en woonachtig in het gezellige Zwaag.

Mijn zoektocht naar gezondheid is lang geleden begonnen… Vanaf jong meisje had ik al diverse serieuze gezondheidsklachten waar ik moeilijk voluit mee kon leven. En dan ga je lezen, zoeken, verdiepen en nog meer zoeken om die symptomen te elimineren. Door te stoppen met suiker ging het wat beter, maar ook daar lag voor mij niet de sleutel. En toen kwam ik het boek van Ralph Moorman tegen en nog voor ik het gelezen had heb ik me opgegeven voor de opleiding Trainer Hormoonfactor. Ik ben het voedingsprogramma gaan toepassen en vanaf dat moment heb ik grip gekregen op mijn gezondheid. Door te weten wat mijn energiekosten en -opbrengsten 😉 zijn kan ik sturen en steeds weer die bewuste keuze maken.

Mijn grootste zwakte werd mijn grootste kracht! Mijn missie is jou te helpen ook de beste versie van jezelf te worden en daarmee de wereld wat mooier te maken.

Met Tjoozz help ik jou bewust te kiezen voor een gezonde, vitale en energieke leefstijl. Geef inzichten die je bewust maken en rebels als ik ben, doe ik dat op geheel eigenwijze wijze. Liefdevol én confronterend. Buiten de paden zoekend als ik daar het antwoord vermoed. Het antwoord om jou in je kracht te zetten. Te laten stralen, genieten en veel te laten lachen. Vitaliteit & fun, zo’n fijne combi als je eenmaal weet wat jou écht voedt! Tjoozz ontdekt het, voor jou, met jou.

Ben je healthy & happy, dan maak je mooie, bewuste keuzes. Niet alleen voor jezelf, maar ook voor de wereld om je heen. Geloof me, ik kan het weten.

Geloof jij ook in jou?

Tjoozz now!

Kijk voor meer informatie op www.tjoozz.com.