Trainer/ coach Martine Streefkerk

Martine StreefkerkMartine Streefkerk
Syncare, praktijk voor natuurgeneeswijzen Oost- Groningen
Oostereinde 29
9672 TB Winschoten

www.praktijksyncare.nl
info@praktijksyncare.nl
Tel: 06-33054465

Hormoonanalyse, voedingsadvies, boodschappencoach, coaching , orthomoleculaire therapie en iriscopie

Welkom bij Syncare

Ik ben Martine Streefkerk, natuurgeneeskundig therapeut. In mijn praktijk werk ik op holistische wijze volgens de vijf natuurgerichte principes.

Voor mij is het altijd belangrijk geweest om het grotere geheel te zien. Een mens is meer dan alleen zijn ‘ziekte’ of zijn ‘gedrag’. Ik vraag me dan ook altijd af: wat ligt er aan deze aandoening ten grondslag? Waar is het misgegaan en waar kon jouw lichaam of geest het niet meer zelf oplossen?  En waarom heeft het voor de huidige oplossing gekozen? Ik ga dan ook altijd op zoek naar het beginpunt. Immers, als we het daar weer vlot trekken….kan de rest zijn werk zelf weer doen…

Ons lichaam en geest zijn een fantastisch en fascinerend duo en hebben een geweldig zelfgenezend vermogen, alleen heeft het soms even een zetje nodig.

Is dan alles te genezen? Nee, jammer genoeg niet, maar er is wel bijna altijd verbetering van kwaliteit van leven mogelijk!

Daarom vraag ik altijd: Wat heb je echt nodig?

Ik werk volgens vijf natuurgerichte principes op diverse manieren. Hiervoor ben ik opgeleid als natuurgeneeskundig therapeut en ben aanvullend opgeleid als:

  • Orthomoleculair- en Energetisch therapeut.

Verder ben ik bijgeschoold en maak ik gebruik van de volgende methodes:

  • Trainer hormoonfactor
  • Bachbloesems
  • Mindfulness
  • Cognitieve gedragstherapie
  • Iriscopie
  • Ayurveda

Wat verwacht ik van jou als cliënt?

Een open blik, een open mind. Als je met mij op reis wilt om te kijken waar bij jou meer gezondheid, meer energie, meer levensvreugde te creëren valt, ben je van harte welkom.

Soms is maar een klein zetje nodig, soms een lang traject. Je klachten zijn immers niet in één dag ontstaan, ze zullen (meestal) ook niet in één dag oplossen. Maar als jij open staat voor verandering, loop ik met je mee en zal ik al mijn kennis en ervaring en contacten gebruiken om jou hierbij te ondersteunen!

Mijn praktijk is aangesloten bij de BATC. Dit betekent dat de meeste zorgverzekeraars mijn behandelingen geheel of gedeeltelijk vergoeden (onder de noemer ‘aanvullende zorg’).