Trainer/ coach Sandra van Leeuwen

Een gezonde leefstijl kun je lerensandra van leeuwen
Sandra van Leeuwen
Loes van Marlestraat 1a
1382 ML Weesp

www.sandravanleeuwen.com
hello@sandravanleeuwen.com
06-52430633

Hormoonanalyse, voedingsadvies, leefstijlcoach

Specialisatie: Gezonde gewichtsbalans, Overgang, hormonen & voeding

Mijn naam is Sandra van Leeuwen, geboren in Amsterdam en ik woon en werk in Weesp.

Ralph Moorman ken ik vanaf de dag dat hij zijn eerste boek uitgaf. Nadat ik zelf al een aantal jaren met darmklachten rond liep (er was jaren ervoor een spastische darm geconstateerd) en een onrustige huid ben ik mij gaan verdiepen in de Hormoonfactor en heb ik dit stap voor stap in mijn leven geïntegreerd. De resultaten logen er niet om; Een mooie stralende huid, een platte buik en een gelijkmatige energie gedurende de hele dag.

Inmiddels heb ik ook de opleiding tot trainer Hormoonfactor gevolgd en begeleid ik alweer 3 jaar vrouwen in mijn praktijk.

Ik ben breed opgeleid, maar heb mij tijdens het 2de jaar van mijn praktijk gespecialiseerd in het thema Gezonde gewichtsbalans en de Overgang/ menopauze. Ik onderhoud mijn kennis en ervaring door het volgen van workshops, trainingen en masterclasses. Blijven ontwikkelen en de meest actuele kennis over deze thema’s tot mij nemen, zijn belangrijk voor mij.

Daarnaast geef ik over deze onderwerpen workshops en masterclasses via Holland Fit en De Atleetfabriek.

Ondervind je op dit moment klachten en zijn er symptomen die duiden op een (beginnende) overgang? Neem dan contact met mij op voor het uitvoeren van een hormoonanalyse. Ik zal alle kennis die ik heb m.b.t. dit onderwerp met je delen en je handige tips geven waardoor je het gevoel krijgt weer grip op je leven te hebben.

Ook kun je bij mij terecht wanneer je al een aantal jaren verschillende diëten hebt gevolgd en de verbinding met je lichaam kwijt bent geraakt. Samen achterhalen we welke relatie je hebt met voeding en zorgen we er stap voor stap voor dat je komt tot een gezonde gewichtsbalans het hele jaar door.

Meer weten over de volgende stap naar een mentaal en fysiek gezondere leefstijl? Neem dan contact met mij op via sandra@eengezondeleefstijlkunjeleren.nl