Trainer/ coach Sandra van Leeuwen

Een gezonde leefstijl kun je lerenSandra van Leeuwen hormoonfactor trainer coach
Loes van Marlestraat 1a
1382 ML Weesp

eengezondeleefstijlkunjeleren.nl
sandra@eengezondeleefstijlkunjeleren.nl
06-52430633

Hormoonanalyse, voedingsadvies, gezondheidscoach

Specialisatie: Voeding, huidklachten, gezond gewicht, ontspanning/ stressreductie

Mijn naam is Sandra van Leeuwen, geboren in Amsterdam en woonachtig in Weesp.

Al een aantal jaren volg ik Ralph Moorman en een aantal andere gezondheidscoaches. In 2016 heb ik de opleiding Trainer Hormoonfactor gedaan en positief afgerond.

Na deze opbouw van kennis over gezonde voeding en het hormonale systeem heb ik nu het gevoel dat ik mag en mensen kan begeleiden in een eerste stap naar een gezonder en blijer leven!

Ik ben zelf in het verleden veel bezig geweest met de cijfers op de weegschaal. Bijna alle diëten uitgeprobeerd, in de overtuiging dat ik te zwaar was. De kritische stem in mijn hoofd gaf aan dat het nooit goed genoeg was en dat als ik maar minder calorieën op een dag tot me nam, ik beloond zou worden met een lager getal.

Focus op mijn gewicht in plaats van op mijn gevoel is mij op dit moment totaal vreemd, maar was een lange tijd in mijn leven waar het om ging. Periodes van (te) weinig eten afgewisseld met veel vet en suikerrijk voedsel.

Last van acne en chronische darmklachten volgden. Ik was altijd moe en heb periodes van neerslachtigheid gekend.

Tot ik een aantal jaren geleden yoga en meditatie ontdekte. Na het volgen van een paar lessen, werd ik nieuwsgierig en ben ik vervolgens diverse opleidingen gaan volgen. ik dook in de filosofie en leerde een nieuwe waarheid kennen. Ik werd teacher en voelde mezelf groeien.

Steeds vaker kwamen er na de les mensen naar mij toe die niet alleen met levensvraagstukken bij mij kwamen, maar ook vragen stelden over wat is gezonde voeding?

Stap voor stap ben ik in deze wereld gedoken en ben ik vooral eerst de nieuwe kennis op mijzelf gaan toepassen.

Iedere dag voelde ik mij blijer en fitter worden en kon ik langzaam het idee van de cijfers op de weegschaal loslaten.

Ben jij 2x per jaar bezig met een streng dieet dat draait om inname van calorieën om vervolgens de rest van het jaar het verloren gewicht er weer aan te eten en opnieuw te kunnen beginnen? Ben je het zat om altijd maar bezig te zijn met wat je allemaal niet mag eten, je schuldig voelen over wanneer je het wel doet en aan het zoveelste dieet te beginnen?

Wil je 52 weken per jaar op jouw meest ideale gewicht zijn met daarbij een fijn en fit gevoel? Dan help ik je graag door uit te leggen hoe jouw hormonale systeem in elkaar zit en op welke wijze je jouw leven stap voor stap naar het niveau kunt brengen van een gezond en blij leven waarin de 80/20 regel zonder schuldgevoel voorop staat.

Naast mijn werkzaamheden als gezondheidscoach ben ik ook manager van De Bewustzijn School in Amsterdam. Een super fijne plek waar wij met mooie en kwalitatief goede teachers mensen begeleiden in de reis van binnen naar buiten en van het hoofd naar het hart.

Meer weten over de volgende stap naar een mentaal en fysiek gezondere leefstijl? Neem dan contact met mij op via leeuwen.sandra@gmail.com.

Wil je meer weten over De Bewustzijn School? Kijk dan eens op onze site www.debewustzijnschool.nl