Trainer/ coach Caroline Leinzinger

hormoonfactor coach Caroline LeinzingerPraktijk Onderonsje Venlo
Caroline Leinzinger
Stalbergweg 189
5913BM Venlo

www.onderonsjevenlo.nl
caroline@onderonsjevenlo.nl
06-16108061

Trainer Hormoonfactor/Mental coach/Stress- en Burnout coach/ Gewichtsconsulent

Klachten? Het zijn signalen dat er iets mis is!

Veel klachten worden geaccepteerd als “het hoort erbij”. Het zijn echter signalen van het lichaam dat er iets niet goed is. Als deze klachten worden genegeerd door bijvoorbeeld symptoombestrijding, dan worden ze vaak erger. Het lichaam probeert nog meer signalen te geven.

Vooral de dertigers met een druk leven en de lat heel hoog hebben geen tijd om te luisteren naar hun lichaam. Pas als de klachten te erg worden gaan ze zoeken naar een oplossing. Het is in deze 24 uurs economie heel moeilijk om keuzes te maken en de agenda te beheren. Pas als je klachten krijgt besef je dat het mis gaat. Want ook van leuke dingen kun je teveel hebben.  Voeding en stress brengen jouw hormonen in de war en dat gaat vaak gepaard met hele vervelende klachten.

De hormonen

PCOS, PMS, hormonale migraine, uitgeput zijn, geen zin om iets te doen, zich niet gezien worden, darmklachten en ga zo maar door. Al deze symptomen hebben een oorzaak. Vaak heeft het te maken met de hormoonbalans. De hormonen regelen behoorlijk veel in het lichaam. Maar ook mentaal hebben hormonen veel invloed. Met leefstijl kun je dit weer in balans brengen.

Bij praktijk Onderonsje begeleid ik mensen hierbij. Eerst ga je op zoek naar de oorzaak. Ook de oorzaak is meestal een combinatie van voeding, beweging en stress. Daarna ga je aan de slag. Doordat je begrijpt wat het probleem is kun je gericht hierop inspelen. De oplossing is ook een combinatie van voeding, beweging en rust. Ofwel leefstijl.

Wil jij leren hoe je klachten kunt aanpakken? Of heb je vragen over jouw klachten, mijn werkwijze en de kosten? Ga dan naar mijn site www.onderonsjevenlo.nl en vul het contactformulier is of bel 06-16108061.