Trainer/ coach Sharon Stöver

Sharon Stöversharon stover
Vlieterhei 2
5508 WH Veldhoven

info@balancingyourlife.nl
www.balancingyourlife.nl
06-43226949

Hormoonanalyse, Voedingsanalyse en advies, Coaching, Oligo therapie, Colon Concept, Microvoedingsstoffen op maat, HRV meting, Orthomoleculair voedingsdeskundige en suppletieadviseur

Jouw klachten

Eigenlijk zit je al een tijd niet lekker in je vel. De huisarts heeft de laatste tijd de koffie al voor je klaarstaan en je medicijnkastje staat vol met allerlei supplementen van de drogist. Van allerlei kanten krijg je van alles te horen zoals dat het tussen de oren zit, het er nu eenmaal bij hoort of dat je er maar mee moet leren leven. Je hebt al van alles geprobeerd maar niemand lijkt je écht te kunnen helpen.

Ik weet hoe jij je voelt

Toen ik zelf in 2012 met een burn-out thuis kwam te zitten, besloot ik dat het genoeg was. Ik kreeg steeds te horen dat het tussen mijn oren zat maar ik was ervan overtuigd dat er ook een lichamelijk aspect bij kwam kijken. Ik kwam namelijk aan zonder dat ik meer was gaan eten. Ik had totaal geen energie en kon alleen maar huilen. Mijn menstruatie liep niet meer zoals voorheen en mijn irritatiegrens was enorm snel bereikt. Ik had PMS klachten en allerlei andere vage klachten. Mijn hormonen waren duidelijk uit balans met alle klachten en gevolgen van dien. Vanaf dat moment ben ik begonnen het met opbouwen van mijn kennis wat uiteindelijk heeft geleid tot mijn eigen praktijk in 2015, Balancing Your Life.

Mijn aanpak

Ik werk op basis van een oplossingsgerichte en multidisciplinaire aanpak waarbij jij als klant centraal staat. Vanuit meerdere invalshoeken worden jouw klachten onder de loep genomen. Ik ben er van overtuigd dat de natuur het zo heeft bedacht, dat ons lichaam in staat is om veel zelf te corrigeren. Ik help je graag om dit proces, met de inzet van de juiste middelen, te ondersteunen. Als aanvulling op vragenlijsten, doe ik ook regelmatig aanvullende onderzoeken zoals diverse bloed- en speekselonderzoeken.

Mijn verwachting

Een open, eerlijke en gemotiveerde houding met een gezond stuk eigen verantwoording: Dat verwacht ik van mijn cliënten. Sommige leefstijladviezen kunnen ingrijpend zijn maar zijn vaak cruciaal voor het verloop van ons traject. Daarbij bestaat een Quick Fix bijna in geen geval, klachten die over een langere tijd zijn ontstaan, zijn nu eenmaal niet in een maandje op te lossen.

Denk je dat we bij elkaar passen? Neem dan eens een kijkje op mijn website!

Met vriendelijke groet,
Sharon Stöver

sharon stover