Trainer/ coach Bernadette Blauwhoff

Deli-Line
Bernadette BlauwhoffBernadette Blauwhoff hormoonfactor trainer coach
Noordeinde 5
2451 AE Leimuiden

06-10095999

Ik help vrouwen met overgangsklachten middels coaching, hormoon analyse, voedingsadvies en personal training. Ben aangesloten bij de BATC/NVD (deels vergoeding).

Vaak krijgen wij klanten binnen met klachten als vermoeidheid, burn out, allergieën, koolhydraatverslaving, depressie, problemen met schildklier, overgang etc. Deze klanten bieden wij het Hormoonfactor-programma aan. Wij nemen een uitgebreide anamnese af om een goed beeld te krijgen van de klachten, gezondheid, leefstijl en doel.

Veel klachten kunnen verholpen worden door de hormoonbalans te herstellen. Aan de hand van de uitkomst van de anamnese kan er een goed advies gegeven worden op het gebied van de hormonen, voeding, training en stressbeperking.
Wij adviseren de klant over de juiste hormoonvriendelijke voeding, gepaste training (wij werken samen met een Personal Sportcoach) en stressbeperking. Daarna kan een traject volgen waarin de klant door ons gecoacht wordt. Het beoogde doel is vaak: stress in het dagelijks leven verminderen, een betere balans tussen werk en privé, het vergroten van inzicht en het aanleren van nieuwe leefstijlgewoontes.
Groet, Bernadette Blauwhoff