Trainer/ coach Carmen van Deursen

carmen van deursen hormoonfactor trainer coachHoofdhart
Carmen van Deursen
Maasstraat 106a
5935AM STEYL

www.hoofdhart.nl
carmen@hoofdhart.nl
06-18018464

Hormooncoach / Mental coach / Gezondheidscoach

Vitaal in je hoofd Leven vanuit je hart

Vrouwen hebben het druk en moeten ontzettend veel. We leven en vertrouwen volledig op ons hoofd. Maar alle ballen in de lucht houden vraagt meer van ons vrouwen. Hoofdhart helpt vrouwen om vitaal te zijn en te leven (en werken) vanuit hun hart. Als coach richt ik mij enerzijds op het mentale deel en anderzijds op het innerlijke (hormonale) deel van mensen. Zo kijk ik als hormooncoach of je hormonen in balans zijn.

Hormonen regelen veel in je lichaam. Ze regelen je dag en nachtritme, je maandcyclus,  de uiting van je emoties, voortplanting, stofwisseling, groei, lichaamstemperatuur, vochthuishouding, bloeddruk, bloedsuiker, ontstekingsniveau, of er gevaar dreigt en het herstel van je lichaam.

Zij spelen een grote rol in gezondheid, gewicht en psyche. Begrip over wat er allemaal mis kan gaan met onze hormonen is daarom belangrijk, maar nog belangrijker is het om de hormonale harmonie te bewaren.

Dat lijkt moeilijk maar dat is het niet! Breng je hormonen beter in balans met de hormoonfactor aanpak. Zodra je hormonen in balans zijn voel je je gezonder en energieker. Het wordt veel eenvoudiger om jouw ideale gewicht te bereiken en te behouden en veel mensen merken dat allerlei hardnekkige gezondheidsklachten verdwijnen.

Ik bied jou een evenwichtig totaalpakket op het gebied van voeding, beweging en psyche. Je hoeft hier geen gekke dingen voor te doen, het is niet nodig om een crashdieet te volgen. Goede voeding, stressmanagement en een juiste manier van sporten doen het werk. De adviezen zijn eenvoudig in je dagelijkse leven in te passen zodat jij jouw nieuwe leefstijl makkelijk kunt volhouden.