Trainer/ coach Marjoleine Hogeveen

Pedimentis-Beaute
Marjoleine HogeveenMarjoleine-Hogeveen hormoonfactor trainer coach
Plein van Zuid 32
3768 ED Soest

www.pedimentis-beaute.nl
info@pedimentis-beaute.nl
035-5882088

Hormoon analyse, voedingadvies, coaching op huidgebied

Persoonlijke aandacht voor iedere klant. Of het nu gaat om hormooncoaching, huidcoaching, een beauty- of anti-rimpelbehandeling in kuurverband…

Wij hechten erg veel waarde aan het persoonlijk contact met onze klanten. Wij zijn ervan overtuigd dat wij op deze manier het verschil maken. Een persoonlijk advies hoort hier in onze ogen bij.

Wij werken met een intake gesprek om u een beetje te leren kenen. De een is de ander namelijk niet en we hebben allemaal onze bijzonderheden. Daarom vinden wij het belangrijk om te weten wat uw wensen, voorkeuren en gewoonten zijn. Zo kunnen we een goed persoonlijk advies geven en samen met u gericht aan de slag gaan. De intake is uiteraard gratis en geheel vrijblijvend.

Bij Pedimentis-Beauté kijken wij naar de buitenkant EN de binnenkant. Vaak wordt de kracht van hormonen onderschat. Zo houden diëten en intensieve sportprogramma’s vaak geen rekening met de hormoonfactor. Maar u weet al wel dat uw hormoonbalans veel effect kan hebben op bijvoorbeeld de overgang, migraine, vermoeidheidsproblemen, fybromyalgie en ook huidproblemen. Door eenvoudige aanpassingen in leefwijze, stressbeheersing en andere voeding bereikt u grootse resultaten en voelt u iedere dag meer energie.

Bij onze hormoon coaching kijken we naar uw huidige gewoonten op het gebied van onder meer voeding en beweging, maar ook nemen we door in hoeverre u onder stress staat. Aan de hand van de uitkomsten stellen we uw persoonlijke plan op. Zeer regelmatig worden uw vorderingen opgevolgd en evalueren we samen uw plan.