Trainer/ coach Monique Vugts

Tranzform
Monique Vugtsmonique vugts hormoonfactor trainer coach
Industrieweg 5
2651 BC Berkel en Rodenrijs

Zeeweg 35
3235 AX Rockanje

06-11143700
info@tranzform.nl
www.tranzform.nl

Coaching, Hormoon analyse, Voedingsadvies, NLP coach

Hormoongezond met NLP

Stress ……..we hebben er allemaal wel eens last van! Alleen…. hoe vaak eigenlijk en waardoor? Heb je daar wel eens bij stil gestaan? Wat gebeurt er precies waardoor je stress ervaart? Zou je er zelf iets aan kunnen doen?

‘Wat zou jij zelf kunnen doen om je fitter en energieker te voelen?’

Grote kans dat je het antwoord hierop wel weet, maar ja…. geen tijd of nu net een drukke tijd en allerlei andere redenen om het niet te doen! Of misschien heb je regelmatig diëten gevolgd, ladingen superfood gekocht of die blender weer uit de keukenkast geplukt om met de smoothies aan de slag te gaan. Bedenk eens; hoe vaak heb je je al voorgenomen om het anders te doen, ben je vol goede moed begonnen om vervolgens weer terug te vallen in je oude gedrag! Hoe komt dit toch? Heel vaak komt dit doordat we dingen te groot aanpakken!

Integrale aanpak

Door mijn integrale aanpak van De Hormoonfactor in combinatie met NLP pakken we het herstel van de hormoonbalans effectief aan. Enerzijds door voedings- en bewegingsadviezen op basis van De Hormoonfactor anderzijds door te kijken naar je dagelijkse patronen en gedachten die jou in je huidige situatie houden.

Mijn visie is om stap voor stap te onderzoeken hoe jij blijvende posititieve veranderingen kunt toevoegen aan jouw leven. We starten met het ontdekken welk allereerste kleine stapje voor jou haalbaar is. Je zult door deze positieve ervaring een volgende stap makkelijker kunnen nemen.

Het is inmiddels uitgebreid onderzocht dat langdurige stress de hormoonhuishouding uit balans brengt. Zoals je kunt lezen in artikelen op deze site kan langdurige stress zowel veroorzaakt worden door voeding en allergenen alswel de subjectieve ervaring van stress. M.a.w. wat doe je, denk je en voel je nu precies waardoor je stress ervaart?

De methodieken uit de NLP zijn een praktisch hulpmiddel om te onderzoeken welke (on)bewuste innerlijke hulpbronnen jij kunt aanspreken voor blijvende veranderingen in je leven. Hulpbronnen die je kunt inzetten ter bevordering van je eigen gezondheid en voor het toepassen van nieuwe gedragspatronen. Zo kan je onderbewuste jou meehelpen je doel te bereiken. Dit kan in samenwerking met de reguliere geneeskunde als ook preventief. De effecten van hormoonfactorproof-eten en ontspanningsoefeningen worden sterker in combinatie met NLP.

Je gaat ervaren

  • Waarvoor je doet wat je doet.
  • Hoe je andere keuzes kunt maken.
  • Wat je lichaam je vertelt.
  • Hoe je anders tegen stress aan kunt kijken.
  • Welke eerste stap voor jou het makkelijkst te zetten is.

Wanneer jij gezonder wilt leven maar niet weet waar of hoe te beginnen, neem dan contact met mij op. Kijk voor meer informatie over persoonlijke begeleiding, workshops en trainingen op mijn website.

Neem de regie over jouw gezondheid;

Onderzoek je gedachten, volg je hart en leef bewust.