Trainer/ coach Ingrid van Eijk

Ingrid van EijkIngrid van Eijk hormoonfactor trainer
De Kruiskamp 42
6611 AL Overasselt
Voeding / Hormonen / Leefstijl / Orthomoleculair adviseur/ en meer

Hoe wil jij je voelen?

Mijn naam is Ingrid, en ik heb online of in omgeving Nijmegen mijn praktijk. Daar begeleid ik je graag naar die versie van jezelf die je graag wilt zijn.
Energiek en fit? Ik zorg dat je de kennis opdoet van welke factoren in jouw leven daar wel en niet aan bijdragen. Wat past er bij jou? Ik kijk heel graag met je mee naar de film van je leven zodat we kunnen ontdekken waarom je op dit punt bent aanbeland.

Sinds 2014 verdiep ik mij in alle aspecten hoe je jezelf gezond en fit kunt houden. Deels geboren uit noodzaak omdat ik diverse gezondheidsklachten had. Nooit heel erg maar ook niet comfortabel. Dat het beter kon voelde ik aan alles. Door alles wat ik leerde en op mezelf toepaste was het alsof er een mist uit mijn hoofd wegtrok. En mijn klachten gingen over! Voeding speelt hierin een hele belangrijke rol. Net als hormonen. Doordat ik mij ben blijven ontwikkelen, ook orthomoleculair, kijk ik met een holistische blik naar jou. Want er zijn oplossingen!

Omdat iedereen anders is kijk ik naar wat voor jou als uniek persoon gaat werken.
In onze begeleiding maak ik daarom een uitgebreid naslagwerk / persoonlijk plan op maat speciaal voor jou met die aspecten die voor jouw gezondheid de meeste winst behalen. Deze begeleiding kan een kort of lang traject zijn, dat bespreek ik graag met je in een gratis kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek geef ik je al een tip mee.

Je vraagt het eenvoudig aan door een email te sturen naar info@ingridvaneijk.nl
Op mijn website vind je alle informatie.

Ik spreek je graag!