Trainer/ coach Tanja Crabeels

Body Reset
Tanja Crabeels
Titus Brandsmalaan 8
5342 ES Oss

www.bodyresetcentre.com
t.crabeels@bodyresetcentre.com
06-22542305

Mijn specialisaties zijn: Hooikoorts, allergieën & intoleranties elimineren/ Stress, Slaap-en (chronische) vermoeidheidsklachten / trauma- verwerking/ Pijnlijke spieren & gewrichten/ Hashimoto/ Voedingsadvies/ Hormoonfactor-en boodschappen coach / Natuurgeneeskunde icl. toepassing van integrale epigenetica.

Mis je het gewenste resultaat van je specialisten?

Wil je je weer beter voelen? Laten we jouw lichaam in zijn totaliteit bekijken. Niet alleen fysiek, maar ook emotioneel. Jouw omgeving en jouw leefstijl nemen we ook mee. Alles in het lichaam werkt namelijk met elkaar samen. Is er ergens een verstoring? Dan beïnvloedt dat ook andere systemen. Laten we de oorzaak van jouw klachten vinden.

Het verhelpen van vage en onbegrepen klachten

Heb je last van stress, vermoeidheid, pijnlijke spieren en gewrichten of allergieën en intoleranties? Word je verteld dat jouw klachten niet verholpen kunnen worden, of dat het tussen je oren zit? En dat je ermee moet leren leven?

Weet je niet meer waar je moet beginnen om je weer beter te voelen? Het antwoord is: ga op zoek naar de oorzaak van jouw klachten.

Tijdens een behandeling bekijken we jouw lichaam. Fysiek én emotioneel. We brengen jouw belastende stresspunten in kaart. Hoe werken jouw lichaamsprocessen?

Is er ergens iets niet in orde? Dan gaat het ergens anders ook pruttelen, want alles in het lichaam werkt met elkaar samen. Vergelijk het met een auto met slecht onderhoud: als het lang genoeg pruttelt, wordt de schade en vervolgschade steeds groter.

Met mijn aanpak kijk ik naar al jouw verstoringen, maar ik begin wel bij het begin. Door alles in kaart te brengen en in de juiste volgorde de juiste stappen te zetten, kan ik jou sturen en coachen. Mijn cliënten zijn meestal verbaasd dat alle puzzelstukjes hier meteen op hun plaats vallen en begrijpen niet dat niemand het eerder op deze manier heeft aangepakt!

We stippelen een voor jou gepersonaliseerde, gezonde leefstijl uit. Op deze manier zullen je klachten verdwijnen en kan jij klachtenvrij door het leven. Vrij van allergie, intolerantie, pijn of vermoeidheid!

Lees meer over mijn behandelingen en ervaringen van mijn cliënten.

Even voorstellen

Mijn naam is Tanja Crabeels, aangenaam! Ik kom uit België en verhuisde in 1999 naar Nederland. Ik ben me gaan verdiepen in holistische therapie nadat ik zelf ontzettend in de put zat: ik had maagpijn, gewrichtspijn, spierpijn, migraine, slaapproblemen. Ik ontwikkelde de auto-immuunziekte Hashimoto en op een gegeven moment kreeg ik zelfs een halve gezichtsverlamming… De klassieke geneeskunde gaf geen oplossingen, maar holistische therapie wél! Vanaf dat moment wist ik het: ik startte mijn eerste opleiding en nu, jaren later, run ik al sinds 2009 een succesvolle praktijk: Body Reset Centre. Omdat ik zelf de frustraties van onbegrip en verkeerde diagnoses heb ondergaan, begrijp ik mensen op een andere manier dan anderen. Mijn doel is om, op een natuurlijke manier, zoveel mogelijk mensen klachtenvrij door het leven te laten gaan! Lees verder over mij.

Neem gerust contact met mij op!