Trainer/ coach Jacolien Remijn – van Dijke

Jacolien Remijn – van Dijkehormoonfactor trainer Jacolien Remijn - van Dijke
Stoofweg 5
4455 VR Nieuwdorp

info@jacolienremijn.com
www.jacolienremijn.com
06-38823453

Mijn diensten:

 • Hormoonanalyse
 • Personal training
 • Voedingsdeskundige
 • Lifestylecoach
 • Boodschappencoach (bijvoorbeeld de ‘supermarktsafari’)
 • Orthomoleculair voedings- en suppletieadviseur
 • Lezingen, seminars of workshops.
 • Aanvullend onderzoek (zoals bloed, ontlasting, speeksel, urine etc. via ProHealth / Immunopro)

Overig:

 • Aangesloten bij BATC dus vergoeding tot 70%
 • BIG geregistreerd dus bloedafname kan hier in de praktijk.

Bijna alle cliënten komen bij mij met doorgaans vage, onverklaarbare of onbegrepen klachten. En hebben naar eigen zeggen alles al geprobeerd om van deze klachten af te komen. Of ze komen binnen de reguliere zorg niet verder, voelen zich niet gehoord of hebben hun vertrouwen hierin verloren.

Werkwijze
Samen met de client ga ik op een andere manier naar het functioneren van hun lichaam kijken en dan met name naar de hormonale balans, want dag in, dag uit word deze door allerlei interne en externe factoren beïnvloed en gemanipuleerd, met als gevolg de vele lichamelijke en/of psychische klachten.

Met de Hormoonfactor methode kunnen we aan de hand van onder andere de symptomen de hormonale disbalans(en) herkennen. Dit gebeurt aan de hand van een uitgebreide anamnese/intake (met hormoonanalyse). Duur 60 – 90 minuten.
Na aanleiding van deze intake volgt een digitaal verslag van het gesprek met daarin mijn bevindingen, de eventuele oorzaken van de klachten en tot slot de aanbevelingen om vervolgens samen met de client aan de slag te gaan om de algehele gezondheid te verbeteren/herstellen. Tevens krijgen ze van mij naast een specifiek plan van aanpak, uitgebreid orthomoleculair suppletie advies, basic tools en recepten toegezonden.

Indien ‘noodzakelijk’ kan ik aanvullend onderzoek in de vorm van bloed-, urine-, ontlastings-, en/of speekselonderzoek inzetten (Bij voorkeur in overleg met de eigen huisarts) of verwijs is door naar andere disciplines voor (mede)behandeling.

Doel
Het doel is om de hormonale balans te herstellen/verbeteren aan de hand van aanpassingen in lifestyle, training, mindset (psyche), stressmanagement en suppletie waardoor de client zich (weer) fit en energiek voelt en onbezorgd en klachtenvrij door het leven kan gaan.

Overig
De cliëntenpopulatie is overwegend vrouwelijk, maar ook zeer zeker tieners, kinderen, peuters en baby’s komen hier voorbij. Mannen zijn nog wat afwachtend, maar niet geheel afwezig.

De cliënten komen bij mij terecht via mond tot mond reclame, via de Hormoonfactor, de zorgverzekeraar, de beroepsorganisatie of op doorverwijzing.
Doorgaans wel buiten weten van de huisarts (daarom vraag ik altijd om toestemming om indien noodzakelijk overleggen te plegen).

Doorverwijzing
De doorverwijsindicatie(s) kunnen divers en uiteenlopend zijn.

Verder komen cliënten bij mij voor eventueel een korte- of langere detox kuur, orthomoleculair suppletie advies of aanvullend onderzoek (bijvoorbeeld de jaarlijkse bloedcontrole op specifieke vitaminen, mineralen en overige). Ik werk samen met Pro-Health / ImmunoPro te Weert, dit brengt echter de nodige kosten met zich mee (omdat niet alle zorgverzekeraars dit vergoeden) waardoor sommige cliënten (met een minder modaal inkomen) de voorkeur geven om, indien mogelijk eerst via de Huisarts bloed te laten prikken.

Doorgaans vinden er na het intake consult nog gemiddeld 2 vervolgconsult plaats.

Extra:

 • Indien er binnen 24 uur niet word afgemeld voor een consult of afspraak kunnen de kosten in rekening gebracht worden.
 • Bij voorkeur pinbetalingen, per tikkie of bankoverschrijvingen.
 • Openingstijden’’ zijn alleen en uitsluitend op afspraak.
 • Een afspraak of afspraken op andere locaties op aanvraag.
 • Er bestaat een mogelijkheid tot het stellen van vragen, vaak krijg ik deze via de mail, maar deze zijn eigenlijk bedoeld voor de telefonische consulten of vervolgconsult. Dus spaar de vragen op tenzij het om een ‘noodsituatie’ gaat.

Kijk voor meer informatie even op mijn website! www.jacolienremijn.com