Trainer/ coach Bianca de Winter

Bianca de WinterBianca de Winter
Voedingpraktijk Medemblik
Vooreiland 9
1671 HN Medemblik

www.voedingspraktijkmedemblik.nl
info@voedingspraktijkmedemblik.nl
06-28387717

Hormoon analyse/orthomoleculair therapeut/ powerwalktrainer/gewichtscoach/voedingsadvies

Ik ben Bianca de Winter (1969) en woon samen met mijn gezin in Medemblik waar ik een voedingspraktijk heb aan een van de havens.

 

Iedereen zou zich gezond, mooi en vol energie moeten voelen.

Helaas is dat niet voor iedereen weggelegd en mijn missie is om ook deze mensen weer naar een gezonder en energieker leven te begeleiden.

Ik  ben begonnen als gewichtsconsulent om mensen te helpen naar een gezond gewicht. Ik kwam er al snel achter dat veel mensen chronische klachten hebben als vermoeidheid, darmklachten, slaapproblemen, gewrichtsklachten, diabetes 2 noem maar op, waardoor afvallen ook vaak niet lukte.

De opleiding Trainer Hormoonfactor bracht me heel veel antwoorden. Ik ben hierdoor zelf van mijn migraine klachten af gekomen. Om weer in een goede (hormoon)balans te komen moet je wat aanpassingen doen in je eet en leefpatroon. Ik ga je hierin stap voor stap begeleiden. Eerst gaan we kijken welke hormonen uit balans zijn. Dan gaan we een plan maken.

Elk mens is anders dus elk behandelplan ook

Samen gaan we kijken wat het beste bij jou past. Ik geef je de juiste handvatten om je doel te bereiken en coach en motiveer je om die doelen ook te behalen.