Trainer/ coach Sanne Ouwehand

Sanne OuwehandSanne ouwehand coach
Kievitlaan 5
2224JN Katwijk

socoaching.nl
info@socoaching.nl
06-13475595

Instagram: sanne.ouwehand
Podcast: All things health

Hormoon analyse/ Voedingsadvies / Leefstijl & mindset coaching / Trainings advies / Mental coaching op het gebied van diëten loslaten en verbeteren zelfbeeld

We leven in de tijd van nu in een wereld waar zoveel informatie beschikbaar is over wat nou gezond is en wat niet. Je kunt door de bomen het bos niet meer zien in wat voor keuzes je nu qua voeding moet maken want het een bijt het ander. Je zit niet lekker in je vel, wilt je weer fit en energiek voelen maar hebt geen idee waar te beginnen.

Je ervaart misschien weinig energie, je bent ongelukkig met wat je ziet in de spiegel. Je ervaart schuldgevoelens wanneer je bepaalde producten eet omdat je deze bestempelt als ongezond. Je raakt vervolgens de controle over voeding kwijt. Dit resulteert misschien in overeten of eetbuien gevolgd door periodes van restrictie en gedachten als “nu ga ik weer op de gezonde tour” om dit vervolgens even vol te houden tot die twijfel gedachten en cravings weer de hoek om komen.

Dit is zomaar een greep gedachten die kunnen spelen wanneer je niet goed weet waar te beginnen. Als je graag gezond wilt leven en eten maar veel twijfel voelt over wat dit nou eigenlijk betekent en of je het wel “goed” doet.

Frustratie, verdriet en onrust zijn emoties die je hier mogelijk bij ervaart. Je hebt het gevoel dat de balans ver te zoeken is en merkt ook dat je last hebt van (vage) gezondheidsklachten. Denk bijvoorbeeld aan darmklachten, acne, hormoonverstoringen, futloosheid, haaruitval, angstgevoelens etc. Je merkt dat je beïnvloedbaar bent door tips, tricks en quick fixes omdat je zo graag een oplossing wilt vinden.

Mijn missie is om de ruis weg te nemen door te werken met de basispijlers: Voeding, beweging, stressmanagement & slaap. Dit is waar je begint. Als orthomoleculair hormoon therapeut help ik jou door middel van een holistische werkwijze naar meer energie en transformeren we jouw leefstijl en relatie met voeding. Samen optimaliseren we de complete gezondheid, zonder dat dit een obsessie wordt.

Hoe zou het voelen als jij:

  • Een energiek en fit lichaam ervaart zonder dat je hoeft in te leveren op plezier
  • Goed voor jezelf kunt zorgen, voedzaam eet, maar ook ruimte hebt om te genieten
  • Beweegt vanuit plezier en jezelf rustdagen gunt
  • Moeiteloos op gewicht kunt blijven en hiervoor niet alles perfect hoeft te doen
  • Gelukkig in de spiegel kunt kijken, zelfvertrouwen ervaart en jouw lievelingskleren kunt dragen
  • Geen kcal hoeft te tellen en kunt vertrouwen op de natuurlijke signalen van jouw lichaam

En…

  • Er geen gezondheidsklachten aanwezig zijn en jij je ideale leven vol geluk kunt leiden
  • Schuldgevoelens niet bestaan en jij altijd de controle over voeding kunt behouden
  • Hormonen in balans zijn en je menstruatiecyclus geen pijnpunt meer is

Bel of mail me even, dan kunnen we kennismaken!