Trainer/ coach Annemieke van Druten

Annemieke van Drutenannemieke van druten
Eland 46
1273GM Huizen

www.annemiekevandruten.nl
info@annemiekevandruten.nl
06-46445029

Hormoon analyse /  Innerwave Detoxcoach / Gewichtscoach / Voedingsadvies / BrainQ level 1 therapeut

Mijn naam is Annemieke van Druten (geboren 1968) en ik woon met mijn gezin in Huizen.

Als Trainer Hormoonfactor, Innerwave Detoxcoach en gewichtsconsulente kan ik jou helpen om letterlijk en figuurlijk lekker in je vel te zitten. Je kunt bij mij terecht met al je vragen over voeding en een gezonde leefstijl. Wanneer jij er klaar voor bent, gaan we samen aan de slag en kijken we welke aanpassingen nodig zijn om stap voor stap oude gewoontes te veranderen.

Wanneer je hormonen in balans zijn voel jij je niet alleen gezond, vitaal en sterk, je voelt je ook zelfverzekerd, je ziet er goed uit, je hebt een volle haardos, je blijft gemakkelijk op gewicht, je slaapt prima, je ogen stralen, je emoties zijn evenwichtig, je hersenen staan op scherp en je bent echt gelukkig en tevreden met jezelf.

Ik heb zelf jarenlang getobd met  allerlei gezondheidsklachten. Vanaf de pubertijd had ik moeite om op gewicht te blijven, was ik altijd moe en had ik regelmatig last van stemmingswisselingen. Tijdens mijn eerste zwangerschap heb ik een burnout gehad en ik heb later een periode met ernstige slaapproblemen gekend.

Mijn praktijk is ontstaan door de zoektocht naar de oorzaak van mijn eigen gezondheidsklachten. Toen ik een paar jaar geleden voor de zoveelste keer mijn streefgewicht bereikte, besloot ik dat het anders moest. Ik was heel blij met mijn slanke lijf, maar voelde me verre van gezond.

Nadat ik de opleiding tot gewichtsconsulente had voltooid had ik nog steeds niet de antwoorden die ik zocht. Ik weet nu dat het denken vanuit calorieën niet werkt. Het gaat niet alleen om de balans tussen hoeveel ‘erin’ gaat en hoeveel er verbruikt wordt.

De echte antwoorden vond ik toen ik met De Hormoonfactor in aanraking kwam en ik ontdekte  dat de klachten die ik had symptomen zijn van een hormonale disbalans. Ik weet nu hoe fijn het is om je energiek, gezond en vitaal te voelen en ik wil jou heel graag helpen om dat ook te bereiken.

Ik begeleid en coach gemotiveerde mensen die willen werken aan hu gezondheid door ze inzicht en de juiste handvatten te geven om hun doelen te bereiken. Door mijn eigen ervaringen weet ik als geen ander hoe moeilijk het kan zijn en waar de valkuilen liggen. Je krijgt van mij een advies op maat, we gaan kijken naar wat voor jou de juiste voeding en training is en we kijken ook hoe we eventuele stress kunnen reduceren. Stap voor stap en met haalbare doelen.

Voel je vrij om contact op te nemen als je nog vragen hebt.