Trainer/ coach Ellen Brummans

Natuurelellen brummans horst limburg
Steenstraat 2 (locatie Gember)
5961 EV Horst

info@natuurel.nl
www.natuurel.nl
06-46385454

Wil je…

  • Een gezonde levensstijl bereiken zonder honger?
  • Een gezond gewicht?
  • Meer weerstand?
  • Meer energie?

Ook ik dacht dat een after-diner-dip en migraine er gewoon bij hoorden en dat het normaal was om twee keer per jaar ziek te zijn. Gelukkig heb ik ontdekt dat dit echt niet nodig is. Wanneer je merkt dat je je fitter voelt door andere keuzes te maken, geeft dat energie om door te gaan. De hormoonfactor- levensstijl bewijst elke keer weer dat het de moeite waard is!
Ik kan je leren meer grip te krijgen op klachten en je uitleggen hoe je hier zelf verantwoordelijkheid in kunt nemen. Hierbij heb ik geen commerciële belangen en kan jou dus transparante informatie geven.

Een fit en energiek lijf is wat ik mezelf gun. En dat gun ik jou ook!  Als je weet waar jouw lijf en hoofd blij van wordt, geeft dat de energie om daarmee door te gaan.

Inmiddels heb ik vele anderen mogen ondersteunen in hun zoektocht naar een fit leven. En wat mooi om te zien dat dit geen struggle hoeft te zijn! Als je weet wat je eet, wat je energie kost en wat je energie geeft, kun je ook echt anders gaan kiezen. En dat is juist leuk en helemaal niet moeilijk. Als je de juiste kennis en tools in huis hebt, kun jij dat ook!

De producten die ik aanbied:

  • Walk & Talk in het bos (met verschillende thema’s)
  • Supermarktsafari bij Jumbo supermarkten
  • Terug Naar Start online programma (i.c.m. walk & talks en live calls)
  • 1 op 1 online coaching Back to Basic

Daarnaast verzorg ik met enige regelmaat lezingen (o.a. over Intermittent Fasting) en workshops (zoals koude trainingen met ademhalingstechnieken).

Kiezen voor voeding waar jouw lijf en hormonen blij van worden en een mindset die dat vol gaat houden. Terug Naar Start!

Meer weten?

Op mijn site vertel ik je graag meer! Houd daarnaast ook gerust mijn Facebookpagina en Instagramaccount in de gaten voor de laatste informatie. Mocht je verder nog vragen hebben, stuur me dan gerust een berichtje.

Groetjes Ellen Brummans

* LOVE YOURSELF ENOUGH TO LIVE A HEALTHY LIFESTYLE *